Tayfun Korkut kader maçına çıkıyor

Tayfun Korkut kader maçına çıkıyor

Almanya Bundesliga'daki tek Türk teknik adam olan Tayfun Korkut bu hafta kader maçına çıkıyor.

Almanya'da Bundesliga takımlarından Hannover 96'yı çalıştıran ve Almanya Bundesliga'daki tek Türk teknik adam olan Tayfun Korkut bu hafta kader maçına çıkıyor.

Geçen hafta aynı puana sahip Werder Bremen'e evinde 2-1 yenilen Haonnver 96 küme düşme korkusu yaşamaya başladı.

Hannover 96 pazar günü Eintracht Braunschweig ile Aşağı Saksonya derbisine çıkacak. Deplasmanda oynanacak olan maça Hannover 96 mutlak galibiyet için çıkacak. Hannover 96 en son galibiyetini üç hafta önce Hertha Berlin'i deplasmanda 3-0 yenerek elde etmişti.

29 puanı bulunan Hannover 96 ligde 13. sırada yer alıyor. Hannover'in alttan en yakın rakibiyle arasındaki 5 puan fark bulunuyor.

"OLUMSUZ DÜŞÜNMÜYORUM"

Almanya Bundesliga'daki tek Türk teknik adam olan ve önceki gün 40. yaş gününü kutlayan Tayfun Korkut olumsuz düşünmediklerini söyledi. Hannover 96'nın resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Tayfun Korkut, Aşağı Saksonya derbisini kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini dile getirdi. Takımın iyi olduğunu ancak bazı maçlarda şansız olduklarını dile getiren Korkut, "Werder Bremen karşısında şansızdık. Pazar günü Eintracht Braunschweig ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık ve üç puan almak için sahaya çıkacağız" dedi 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.