Erdoğan'ın mesaisi bugün başlıyor

Erdoğan'ın mesaisi bugün başlıyor

Başbakan Erdoğan ameliyat sonrası evinde geçirdiği istirahat dönemini bitiriyor.

Mesaisine İstanbul’da başlayacak olan Erdoğan, bugün Romanya Cumhurbaşkanı’nı ile görüşecek. Başbakan perşembe günü Yüksek Askeri Şura’ya cuma günü Bakanlar Kurulu’na başkanlık edecek.

GÜNDEM YOĞUN

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz gün ilk kez evinden çıkarak gittiği Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde bu kez Romanya Cumhurbaşkanı Traian Basescu ile görüşecek. Çarşamba akşamıAnkara’ya dönmesi beklenen Erdoğan perşembe günü Genelkurmay Karargâhı’nda yapılacak Yüksek Askeri Şûra Kış Toplantısı’na başkanlık edecek. Yeni komuta kademesiyle MGK dışında ilk kez bir araya gelecek Erdoğan haftanın son gününde Bakanlar Kurulu’nu yönetecek. Bakanlar Kurulu’nun İstanbul’da yapılması planlanmıştı. Ancak hem ortaya atılabilecek aksi iddiaların önüne geçmek hem de Erdoğan’ın YAŞ için Ankara’ya gelecek olması nedeniyle cuma gününde karar kılındı.

BİR AY SONRA TOPLANIYOR

En son 14 Kasım’da toplanan Bakanlar Kurulu bir ay sonra yeniden bir araya gelmiş olacak. Kurul’un gündeminde Suriye, kadına yönelik şiddet yasaları, terörle mücadele ve Van depreminin ardından bölgede devam eden çalışmaların olduğu belirtiliyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.