Tayyip Erdoğan'ı öldürebilirler

Tayyip Erdoğan'ı öldürebilirler

Öcalan Erdoğan'a seslendi. "Bu sorunu çözmezsen, sonun Özal’ın ölümünden kırksekiz saat öncesi gibi olur. Cesaretli olmalısınız"

Abdullah Öcalan avukatlarıyla yaptığı haftalık olağan görüşmesinde önemli açıklamalarda bulundu.

*PKK'yi tasfiye edemezler.

*Bu oyun tutmaz, bu oyun herkese kaybettirir. Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; eğer bu sorunu çözmezsen, böyle sağa sola savurursan, yedi yıldır yaptığın gibi demagoji yaparsan, ciddiyetsiz davranırsan durumun Özal'ın ölümünden kırksekiz saat öncesi gibi olur, Özal'ın son kırksekiz saat içinde başına ne getirildiyse sizin de başınıza getirebilirler. Cesaretli olmalısınız.

*Özal Kürt sorununun çözümünde Amerika'nın verdiği rolü yerine getiremeyince, güç getiremeyince tasfiye edildi.

* Özal ölmedi, öldürüldü. AKP'nin durumu da buna benziyor.

*Çiller ta 1967'den itibaren CIA'nın ajanıdır. Çiller aracılığıyla ülkeyi ne hale getirdikleri görüldü.

*AKP'de çözemezse tasfiye edilir. AKP'nin alternatifini de hazırlıyorlar, bu böyle bilinmelidir. Bu kış sürecinde barış gelişmezse baharla birlikte çok daha güçlü bir çatışma yaşanabilir.

BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM
*Eğer Meclis bu kararı almazsa PKK ve Kürtler kendi kararlarını alırlar, ben de buna karışmam. Ancak bir çözüm iradesi oluşursa ben o zaman üzerime düşeni yaparım. Devlet bundan sonra benden bir şey beklemesin, ben üzerime düşeni yaptım.

*Kimse benden pratik önderlik beklemesin. Kürtler, kendi içlerinde tartışsınlar, kararlaştırsınlar, kendileri karar versin ne yapacaklarına. Ama benim rol almam isteniyorsa koşullarımın düzeltilmesi gerekir.

ÖZAL'IN ÖLÜMÜNDEN 48 SAAT ÖNCESİ GİBİ OLUR
"Bu oyun tutmaz, bu oyun herkese kaybettirir. Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; eğer bu sorunu çözmezsen, böyle sağa sola savurursan, yedi yıldır yaptığın gibi demagoji yaparsan, ciddiyetsiz davranırsan durumun Özal'ın ölümünden kırksekiz saat öncesi gibi olur, Özal'ın son kırksekiz saat içinde başına ne getirildiyse sizin de başınıza getirebilirler. Cesaretli olmalısınız. "AKP'yi Amerika destekliyor" deniliyor ama bilinmeli ki durumunuz Özal'ın Amerika ile olan ilişki durumundan daha iyi değildir. Çünkü herşeyden önce AKP'nin islami kimliği var, Özal da bu yoktu. ABD bu kimliği çok benimsemez, tutmaz. Bütün bu işlerin arkasında Amerika var tabi. İşte Özal'ın sonu ortadadır. 1950'lerden itibaren Türkiye tamamen Amerikan politikalarına bağımlı hale getiriliyor."

Etiketler :