TBMM'de Gerilim Yükseliyor-FOTO

TBMM'de Gerilim Yükseliyor-FOTO

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Meclis Genel Kurulu toplantısında kendini kaybetti ve...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Meclis Genel Kurulu toplantısı sırasında Başbakan'ın malvarlığı tartışmalarına dayanamadığını söyleyerek bağırmaya ve CHP'lilere gitmeye çalıştı, sonra da fenalaştı.

TBMM Genel Kurulu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın malvarlığıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli kürsüde konuşurken, CHP'lilerin laf atması üzerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol oturduğu yerden fırladı ve "Yeter artık, yeter artık. İftiralarınızı artık kaldıramıyorum" diyerek bağırmaya başladı.

CHP sıralarına doğru koşar adım gitmeye çalışan İzol'a partililer engel oldu. Ancak İzol sinir krizi geçirerek küfürler yağdırmaya başladı. Bu arada İzol'un fenalaştığı gözlendi. AK Parti'li vekiller tarafından apar topar kulise çıkarılan İzol'a ilk müdahale Meclis doktorlarından geldi. O sırada bazı milletvekilleri de ambulans ve sedye istedi

İZOL'U ANCAK BAŞBAKAN SAKİNLEŞTİRDİ

TBMM Genel Kurulu'nda fenalaşan AK Parti'li Zülfikar İzol sağlık müdahalesi yapılması için bekletildiği bölümde doktorları yanına yaklaştırmadı. İzol, milletvekilleri tarafından zorla Meclis bahçesine çıkarıldı ancak, burada da bağırıp çağırmaya devam etti. Bahçede bir süre dolaştırılan İzol'u, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM kulisine çağırarak sakinleştirdi. İzol'un elinin de yaralandığı öğrenildi.

 

Etiketler :