Sahnede resmen rezillik!

Sahnede resmen rezillik!

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkanı Ali Ertem, hac görevini ifa etmek üzere kutsal topraklarda bulunurken, Çerkezköy Belediyesi'nin katkıları ile dün gece sahnelenen 'Kim Kimdir' isimli tiyatro oyunu tam bir skandala dönüştü.

 

Erotik söylemlerin dillerden düşmediği sahnede, oyun boyunca ballandıra ballandıra gerçek viski ve bira içen oyuncular, izleyicileri çileden çıkardı. Çocuk ve kadınların da izlemeye geldiği tiyatro oyununa, daha fazla dayanamayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve bazı vatandaşlar, oyunun bitmesini beklemeden, salonu terk ettiler.

Vatandaşların parasıyla düzenlenen tiyatro oyunlarının, bu denli özentisiz seçilmesine tepki gösteren vatandaşlar "Biz, 'Belediye düzenliyorsa, ailece izleyebiliriz' düşüncesiyle, çocuklarımızla birlikte oyunu izlemeye gittik. Ama çocuklarımızı kaçırırcasına salonu terk etmek zorunda kaldık." diyerek, yaşanan rezalete tepki gösterdiler. Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Avcı ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Gökhan İnce'nin de izlediği tiyatro oyununda 'mum önünde dua' sahnesi gibi Hıristiyan motifler de yer aldı.
 
 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.