Sürücüler zor anlar yaşadı

Sürücüler zor anlar yaşadı

Tekirdağ'ın Çorlu ve Malkara ilçelerinde kar etkili oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ve Malkara ilçelerinde gece yarısından sonra kar etkili olmaya başladı. Kısa sürede araçların ve çatıların üzeri beyaz bir tabaka ile kaplanırken Çorlu'da kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil ile işçi servisine çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

ÇORLU'DA KAR

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde gece geç saatlerde başlayan yağmur yerini kara bıraktı. Etkili olan kar yağışı nedeniyle çatılar ve araçların üzeri beyaza bürünürken kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil işçi servisi ile çarpıştı. Kazada 1kişi yaralandı.

Hava sıcaklığının en yüksek 3, en düşük ise 0 derece olan Çorlu'da, gece geç saatlerde yağmur yağışı etkili olmaya başladı. Yağmur kısa sürede yerini kar yağışına bırakırken kar yağışı nedeniyle araçlar ile evlerin çatıları ve parklar beyaza büründü.

OTOMOBİLLE İŞÇİ SERVİSİ ÇARPIŞTI

Çırak bayırında bir otomobil sürücüsü kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen işçi servisi ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Meteoroloji yetkilileri karla karışık yağmurun belirli aralıklarla yağacağını belirttiler.

MALKARA'DA KAR

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde gece yarısından sonra kar yağışı etkili oldu.

Trakya'da bahar havasının yaşandığı hafta sonu Malkara'da gece yarası aniden bastıran kar yağışı şaşırttı. Gece başlayan lapa lapa kar yağışı nedeniyle kısa sürede ilçe beyaza büründü.

ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 2 METREYE ULAŞTI

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da dünkü yağışla birlikte kar kalınlığı 1,90 metreye ulaştı. Uludağ'ın yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu öğrenildi.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Uludağ'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde de hafif şekilde devam etti.

Oteller bölgesinde bugün saat 08.00'da yapılan ölçümlerde kar kalınlığı 1,90 metre olarak ölçüldü. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olduğu Uludağ'da görüş mesafesinin açık olduğu bildirildi.

Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki iki gün Uludağ'da kar yağışı beklenmediğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.