Tekirdağ'da Memati izdihamı

Tekirdağ'da Memati izdihamı

Tekirdağ'da Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen veteranlar futbol maçına eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Gürkan Uygun katıldı.

Sarı formasıyla sahaya çıkan 'Memati' ilgi odağı olurken, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdihama sebep oldu. Tekirdağ'da bu yıl 45'ncisi organize edilen Kiraz Festivali kapsamında veteranlar futbol maçı düzenlendi. Maça sarı formaları ile eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Trabzonsporlu Lemi Çelik, Beşiktaşlı Sertan Eser ve Gökhan Keskin, Galatasaraylı Savaş Demiral (Büyük Savaş) ve Kurtlar Vadisi Dizisi'nde Memati Baş karakterini canlandıran Gürkan Uygun katıldı.


Karşı takımda ise siyah formaları ile Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve diğer bürokratlar yer aldı. Maç öncesinde vatandaşlar eski futbolcular ile fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. En yoğun ilgiyi ise taraftarların tribünlere çağırdığı Memati aldı.


İki takım oyuncuları birbirlerine başarılar diledikten sonra başlayan maçta Rıdvan Dilmen, yaptığı estetik hareketleri ile büyük alkış topladı. Maçın 10'uncu dakikasında Lemi sarı takımı 1-0 öne geçiren golü attı. 12'nci dakikada Rıdvan Dilmen, 3 kişiyi çalımlayarak takımını 2-0'a taşıyan gölü attı. Sarı takımın son gölünü ise Büyük Savaş 20. dakikada atarak şöhretler karmasını 3-0 öne geçirdi. Kısa sürede yoruldukları gözlenen şöhretler, 45 dakika oynanan maçtan 3-1 galip ayrıldı.


Maçın bitmesi ile birlikte çok sayıda vatandaş sahaya inerek eski oyuncular ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Maçın ardından da en büyük ilgiyi yine Gürkan Uygun gördü. Uygun ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdihama sebep oldu.

Etiketler :