TEMPO UNO LTD. BUDAPEŞTE'DE 22. YILINI KUTLADI

TEMPO UNO LTD. BUDAPEŞTE'DE 22. YILINI KUTLADI

Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de faaliyet gösteren köklü Türk şirketlerinden Tempo Uno Ltd. 22. kuruluş yıl dönümünü Benczur Hotel Budapeste'de şirket çalışanlarına verdiği resepsiyonla kutladı.

Kutlama, şirket ortakarından Osman Şahbaz'ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Şahbaz, yaptığı konuşmada, şirketin kuruluşundan bugüne kadar yaşadıkları tatlı, acı, zor ve güzel hatıralarından örnekler vererek çalışanlara özverili hizmetlerinden dolayı kardeşleri ve ortakları İsmail Hakkı Şahbaz, Mustafa Şahbaz ve kendi adına teşekkür etti. Ana vatanım Türkiye ve hayatımın bir bölümünü geçirdiğim Macaristan'a bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim dedi.
Sonrasında şirkette 10. yılını doldurmuş personelin konuşmalarıyla devam edildi.
19 Yıldır şirkette görev yapan Toth Jozsef, yaptığı konuşmada sizlere anlatabileceğim sadece tatlı ve güzel anılarım oldu bu yıllar içerisinde. Patronlarım vesilesiyle Türkleri ve Türkiye'yi tanıma imkanım oldu. Bu firmada çalıştığım için gurur duyuyorum dedi.
18 Yıldır görev yapan János Szeles ise, şirkette ilk işe başladığımda birkaç yıl çalışıp sonrasında başka bir iş yapmayı planladığını, ancak şirkette çalıştıkça Türk dostluğunu, sıcaklığını ve kardeşliğini gördüğüm için buradan kopamadım diyarek duygularını ifade etti.
11 Yıldır satış müdürlüğü yapan Kinga Fülöp ise, şirketteki planlı çalışma, dinamizm ve kaliteli Türk mallarını müşterilerimize mutlulukla sunuyorum. Başarımızın arkasında ekip ruhu, samimiyet ve dayanışmanın olduğunu her daim hissediyorum dedi.
Misafirler arasında Anadolu Ajansı Macaristan temsilcisi Şeref Şavlı'da hazır bulundu.
Yenilen akşam yemeğinin ardından Türk baklavası ve kahvesi ikram edildi. Samimi ve coşkulu bir havada devam eden gecede Osman Şahbaz'ın şirket çalışanlara sunduğu hediyelere karşılık, şirket personeli de bir sürpriz yaparak günün anlamını ifade eden bir plaket sundular. proğram sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek gece son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.