Teofilo kürkçü dükkanına döndü

Teofilo kürkçü dükkanına döndü

Teofilo yeniden Racing'e katıldı.

Arjantin Ligi'nde Racing Club forması giyen eski Trabzonspor'lu forvet Teofilo Gutierrez'in adı, bir çok takımla transfer söylentilerine karışmasına rağmen sonunda yeniden Racing'e katıldı.

Arjantin'in Racing de Avellaneda ekibinde forma giyen ve Apertura'nın bitmesinin ardından adı sürekli transfer habeleri ile anılan Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez, Arjantin'e geri göndü ve yarım sezon daha Racing'de kalacağını açıkladı.

Arjantin'de yayın yapan Ole gazetesinde yer alan haberde, Teofilo'nun bir çok takımla flört ettiği ancak sonunda Arjantin'e geri döndüğü yazıldı. Buenos Aires'e inen oradan da takıma katılmak üzere kampa hareket eden Gutierrez yaptığı açıklamada: "Halen Racing'deyim. Takımla aramızda düzeltmemiz gereken şeyler var. Tanrı'nın da yardımıyla umarım her şey iyiye gidecek." sözlerini kullandı.

Yeni teknik direktörleri Basile için de: "Onun nasıl mükemmel bir insan ve iyi bir hoca olduğu biliyorum. Umarım takımda yeniden yer bulabilirim" şeklinde konuşan Teofilo, Boca Juniors ya da River Plate'e gitmek gibi bir fikri olmadığını, Racing'in de çok büyük bir takım olduğunu dile getird.

Eski Trabzonsporlu forvetin adı Inter, Fiorentina, Espanyol ve özellikle Porto ile anılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.