Terim görevden alınma sonrası Florya'yı inletti

Terim görevden alınma sonrası Florya'yı inletti

Fatih Terim, akşam saatlerinde görevden alındığını öğrendi ve isyan ederek Florya'yı adeta inletti.

Terim, Aysal'dan gün boyu telefon gelmeyince kendini hazırladı.Antrenmanı 19.30'da bitirdi. Odasına gitti. Buse'yi aradı. İşine son verildiğini o an kızından öğrendi.

TERİM KÖTÜ HABERE KENDİNİ HAZIRLADI

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, dün saat 11.00'de "Fatih Hoca ile iletişim sorunumuz var; doğru. Ama bu işi 48 saat içinde çözmeliyiz. Belirsizlik ortamı, zarar veriyor, hoca imzayı atmalı" dedi. Aysal'ın bu sözlerinden 8 saat sonra 3. Fatih Terim dönemi sona erdi. Fatih Hoca, gün boyunca Aysal'dantelefon bekledi. Ama o telefon bir türlü gelmedi. İmparator, bunun üzerine durumu anladı, kötü habere kendini hazırladı.

KIZI BUSE KOVULDUĞUNU SÖYLEDİ

Akşam'dan Yasemin Bulut'un haberine göre; Fatih Hoca, 18.00'de Florya'daidmana çıktı. Çalışma 19.30'da bitti. Odasına gitti. Telefonuna baktı. "Ne yapıyorsunuz?" diye sormak için kızı Buse'yi aradı. Buse, babasına TV'lerde görevine son verildiğine dair alt yazılar geçtiğini söyledi. Terim, kızının "Baba seni görevden almışlar" sözü üzerine TV'yi açtı. Sürekli kurumsallıktan bahsedilirken bu tarz, Fatih Terim'i çok kızdırdı.

"BU BANA YAPILIR MI?" DİYE BAĞIRDI

Fatih Hoca, "Bu bana yapılır mı? Bu kulübe bu kadar emek verdim. Banakızım mı söyleyecekti? Kurumsallık bu mu?" diye bağırarak Florya'yı inletti. Terim, telefonunu kapattı. Arayanlar Terim'e ulaşamadı. G.Saraylı futbolcular o an, salonda streching yapıyordu. Salonda TV açıktı. Terim'in görevine son verildiğini TV'deki alt yazıdan öğrendiler. G.Saray ise resmi siteden önce KAP'a açıklama yaptı.

MİLLİ TAKIM'DA BAŞARILAR

AP'taki "Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıdaprofesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir"açıklamasını, resmi sitedeki duyuru izledi. "Milli Takım'ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızıgururlandıracağının bilinmesini isteriz" ifadesi oldukça dikkat çekiciydi.ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.