Fatih Terim'in Servet ve Sabri kararı

Fatih Terim'in Servet ve Sabri kararı

Şampiyon Galatasaray'da futbolcular yavaş yavaş tatile çıkmaya başlarken teknik direktör Fatih Terim ve yönetim yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı.

Terimin Servet ve Sabri kararı
 

Teknik direktör Fatih Terim'in bu hafta içinde yöneticilerle biraraya geleceği ve öncelikle sözleşmesi sona eren futbolcuların durumlarını değerlendirecekleri belirtilirken yeni sezonda yapılacak transferlerin de planlanacağı öğrenildi.
 
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sezon boyunca fazla bulamayan ve sözleşmesi sona eren Servet Çetin'e teklif yapılmayacağı ifade edilirken sözleşmesi sona eren bir başka isim Sabri ile masaya oturulacağı vurgulandı.
 
Sezon başında Juventus'tan kiralanan Felipe Melo için teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine öncelikle İtalyan kulübüyle sezon içinde başlayan görüşmelere devam edileceği, bonservis konusunda yeterli indirimin alınabilmesi halinde Galatasaray'da kalmak isteyen Brezilyalı futbolcuyla yola devam edileceği ifade edildi.
 
Bu arada teknik direktör Fatih Terim ve teknik heyet yoğun geçen sezonun ardından sezon boyunca Galatasaray'ı takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.