Terim: "Sürprizlere hazırız"

Terim: "Sürprizlere hazırız"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid ile oynanacak rövanş maçı öncesi az da olsa umutlu olduklarını belirtti ve önümüzdeki senelerde çıtayı daha da ileri taşıyacaklarını dile getirdi.

Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında kameraların karşısına geçen Terim,"Hayat futbol gibi. Ne zaman ne olacağını bilemiyorsunuz. Burak'ın pozisyonu daha farklı değerlendirilse şu an başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Dahası penaltıdan geçtik Burak'ı da kaybettik. Belki de bu maçta oynasa Ronaldo'yu gol krallığında yakalayacaktı. Ama hakemler de insan onlar da hata yapabilir. Burak'a bugün izin verdim. Sezon başından beri hiç izin yapmamıştı. Yarın bu borcunu yapacağı antrenmanla bana ödeyeceğini biliyorum." diyerek verilmeyen penaltının kendilerini çok etkilediğini açıkladı.

"REAL MADRID İLE OYNAMAK İÇİN ÖNCE BURAYA GELMENİZ LAZIM"

Fatih Terim, bu sezonki hedeflerini gerçekleştirdiklerini "Galatasaray Avrupa'da büyük başarılar kazanmış gözünü oraya çıkmış Avrupa'ya Türkiye'den açılan en büyük pencere. 32 takımla başladığımız turnuvada geldiğimiz nokta belli. Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından biri. Ama onlara karşı da oynamaya çalıştık. Yarın da oynamaya çalışacağız. Bizim Avrupa'daki hedeflerimiz hiç bir zaman değişmez. Her zaman en üstü hedefleriz. Biz yarın Real Madrid ile karşılaşacağız. Ama Real Madrid ile oynamak için önce buraya gelmeniz lazım. Bizim ortaya koyduğumuz iş çok önemli bir iştir." sözleriyle belirtti.

"ZOR AMA PES ETMEYECEĞİZ"

Futbolda her şey var ama Real Madrid ile oynadığınız zaman bazı şeyler biraz zor. Real Madrid herhangi bir takım değil. Çıkıp yarın her şeyi deneyeceğiz. Ben oyuncularımın coşkusundan ve kazanmak isteklerinden eminim. Saha içerisinde olacak tüm hadiselere, sürprizlere hazırız.

"MOURINHO'NUN KAZANMAK İSTEMESİ ÇOK GÜZEL"

Takımın kondisyon durumuna ve Mourinho'nun maç hakkındaki görüşlerine değinen Terim, "Hafta sonu 10 kişi kalmış oyuncularımı kutluyorum. 65 dakika oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. O maçtan hem fizik olarak hem de ruhsal olarak zedelenmiş durumdalardı. Ama onları hazırladık. Mourinho'nun 2-1 kazanarak üzülürüm demesi gayet normal. Sonuçta Real Madrid'in teknik direktörü. Kazanmaya alışmış bir isim. Arkadaşım olarak böyle düşünmesi hoşuma gitti. Ben de aynı şekilde düşünüyorum." diyerek Real Madrid'in de maçı önemseyeceğini ifade etti." sözlerini kullandı.

"DİZİLİŞİN BİR ÖNEMİ YOK"

Son olarak Burak Yılmaz'ın yokluğunda sahaya nasıl bir takım çıkaracağına değinen Fatih Terim, "Kadromuzda Drogba, Umut ve Elmander var. Biz genelde çift forvet oynuyoruz. Ama genelde diğer oyuncularımız da ofansa katkıda bulunuyor. Bu yüzden dizilişin bir önemi olmadığını düşünüyorum." şeklinde konuşarak basın toplantısını noktaladı.

SELÇUK: "ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ."

Fatih Terim ile birlikte toplantıya katılan Selçuk İnan ise "Biz geçen sene hocamızla buraya geldiğimizde şampiyonluk yaşadık. O şampiyonluk sayesinde buraya geldik. Biz yarınki maçtan zevk almaya çalışacağız. İlk maçta aldığımız 3-0'lık mağlubiyet tabii ki kötü. Ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp elemeye olmadı kazanmaya çalışacağız"
 

Skorer.milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.