Terim'den Engin'e ayrı teşekkür!

Terim'den Engin'e ayrı teşekkür!

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçında ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 4. haftasında kapanış mücadelesinde G.Saray sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekip G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Terim, "Her an her şeyi yapabilecek bir Eskişehirspor ile oynuyorsunuz. Çok yetenekli ve kaliteli bir takım. Bu yüzden alınan puanın galibiyeti daha büyük. Yok denecek kadar az pozisyonları vardı. Çok gol pozisyonuna girmemiz bugünün başka güzel bir noktasıydı. Biz oyun felsefesi olarak ilk günden beri herkesin pozisyonuna gitmesini istiyoruz. Burada her ne kadar biri penaltıdan da olsa Melo'nu attığı gollerin önemi büyük. Melo ileriye çıkarken de iyi bir duvar bulursa topa da iyi vuruyor. Gittiğinde 'niye gittin?' diyen değil, gitmediğinde 'niye gitmedin?' diyen bir hocayım" dedi.

Takımdaki her oyuncunun gol atmasının yararına değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Ali Sami Yen'de o sene bi Taffarel gol atmamıştı ve bütün takım gol atmıştı. Bu takım başarısında önemli bir nokta. Sadece atak oyuncularına işi bırakmamamız lazım. Takımda ne kadar çok gol atan olursa bizim için o kadar iyi olur" ifadelerini kullandı.

"YÜREKLİ BİR OYUNCU"

Oyuncularına teşekkür eden Fatih Terim Engin Baytar için ayrı bir parantez açarken, "Engin açıkçası biraz daha güçlenirse ki güçlenecek özelçalışmalar yapıyoruz, daha iyi olacak. Ama yavaş yavaş artık kıvama geliyor. Engin yetenekli bir oyuncu o yeteneklerini arttırarak sahaya koyucak. Ona ayrı bir paragraf açmamız lazım. O bu savaşı kazanacak. Şu anda en uyumlu oyunculardan birisi. Sahadan çıkarken 'kusura bakma' diyecek kadar yürekli bir oyuncu. Diğer oyuncularıma teşekkür ederken ona da ayrı bir teşekkür etmem gerek" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.