Terim'den TRT'ye anlamsız tepki!

Terim'den TRT'ye anlamsız tepki!

Milli Takımı çalıştıran teknik direktör Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında yaptığı açıklamada, bundan sonra TRT’nin sorularını yanıtlamayacağını ve röportajlarına gitmeyeceğini söyledi.

Milli takımın 2-0 galip tamamladığı maçın ardından, “Oyuncularımı kutluyorum herkesin istediği buydu, bize yakışan buydu, ümit ederim sonucu bize tur geçmeye yeter. O zaman daha anlamlı olur” diyen Terim, turnuvaya devam etmeleri halinde takımın daha iyi oynamasını umduğunu dile getirdi.

Oyuncuların basında yer alan haberlerden ve kötü yorumlardan etkilendiğini ifade eden teknik adam, “Ne olursa olsun Hırvatistan'a geriden gelip 2 gol atmış, bir Çek takımından bahsediyoruz. Özellikle son 15-20 dakika pozisyon vermemek önemli bir durumdu. Demek ki kafamdaki 3-4-3'te olabilir bazen demek ki” diye konuştu.

Fatih Terim, açıklama sonrasında TRT muhabirinden gelen bir soruya ise cevap vermeyi reddetti. Terim, “TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.