Terminatörle aynı kaderi paylaştı

Terminatörle aynı kaderi paylaştı

Son filmi 'Türkler Çıldırmış Olmalı' ile yine gündemde olan Peker Açıkalın Kanaltürk'te yayınlanan 'Laf Aramız'danın konuğuydu.

Türkler Çıldırmış Olmalı' filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Peker Açıkalın, magazin müdürümüz Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te yayınlanan 'Laf Aramızda' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu 7 yıl önce ciddi bir ameliyat geçirdiğini ve 97 gün yoğun bakımda kaldığını söyledi.

ARNOLD’LA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Karlı bir kış günü, 'Kolay Para' filminde tek bir tişörtle kamera karşısına geçtiğini belirten Açıkalın hastalığa nasıl yakalandığını şöyle anlattı: "Ahırın iki tarafı da açıktı, ışıklardan, spotlardan ve koridordaki hava akımından dolayı Zatürre yaşadım. Oradaki rolüm çok zor bir roldü ve hayatımın ilk sinema filmiydi. 'Aort köküne Zatürre iltihabı yerleşiyor. Kalbi çıkardılar ve iltihabı temizlediler. Dünya tıp literatürüne geçen bir ameliyat. Aynı zamanda Arnold Schwarzenegger de bu ameliyatı oluyor ve ikimiz de sağlıklı yaşamımıza devam ediyoruz." Açıkalın, sevenleri üzülmesin diye hastalığı gizlediğini belirtti.

Etiketler :