Demirören: Yargı bizi ilgilendirmez

Demirören: Yargı bizi ilgilendirmez

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, şike konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı..

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuştu..

İşte Demirören'in gündemle ilişkin açıklamaları;

"Dün gece oynanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçının futbol için bir ilk olduğunu düşünüyorum. Hakem bu ilklerin arasında yanlıiş kararlar vermiş olabilir. Maçta kural hatası varsa gereken yapılır. Beşiktaş yönetiminden maçın tekrarı için herhangi bir başvuru olmadı. Ryan Donk'un iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kasımpaşa'nın ikinci yarı oynadığı oyunla galibiyeti hak ettiğine inanıyorum"

Drogba ve Eboue'nin yaptıkları hareketi takdirle karşılıyorum ama öncesinde federasyonumuzdan izin alınmalıydı. Erkan Zengin hayatını kaybeden Ediz için de benzer bir uygulama yapmış ve bir yaptırımla karşılaşmıştı. Galatasaray benzer bir uygulama için UEFA'dan izin alırken federasyonu tanımadı. Fethiyespor meselesi de bu konuyla benzerlik gösteriyor. Benim ve Türk halkının Atatürk sevgisi tartışmaya kapalı bir konu, ama federasyondan izin alınmalıydı. Emre Belözoğlu'nun 'Rabia sevinci' olarak nitelendirilen sevincinin siyasi mesaj olduğuna inanmıyorum. Beni tanıyanlar bu federasyonun 'Gitsin' eleştirileriyle gitmeyeceğimi bilirler.

YARGI BİZİ İLGİLENDİRMEZ

Federasyonumuz şike konusunda kararını verdi. Bizim kararımı yargıyı etkilemediği gibi yargının kararı da bizi ilgilendirmez. Bundan sonraki olay federasyon açısından kapanmıştır. Gelişmelere göre otururuz konuşuruz. UEFA'nın şahıslara ceza vermesi kulüpleri ilgilendirir.

GALATASARAY İLE KİMSE ARAMI AÇAMAZ

-Benim Galatasaray ile aramı kimse açamaz. Yönetici beyanlarından dolayı ters düşmüş olabiliriz. Özhan Canaydın'ın Galatasaraylılık duruşunu örnek alsınlar. Fatih hoca geçici olarak bize geldiğinde çok büyük jest yaptılar. Teşekkür ediyorz ama ondan sonraki süreç kendi iç problemleri. Federasyon sadece kurum olarak hocamızla görüşmüştür. Beni üzen hocamızın federasyonumuza geldikten bizi suçlu gibi göstermeleri. Altını çizerek söylüyorum benimle Galatasaray Kulübü arasına kimse giremez. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.