Federasyon yanlıştan döndü

Federasyon yanlıştan döndü

Federasyon gelen tepkiler üzerine yanlışı anında düzeltti.

Play-Off eşleşmeleri ve tarihi ile statları açıklayan Futbol Federasyonu Adanaspor-Rize maçının rövanşını Kasımpaşa, Kasımpaşa-Konya maçının rövanşını Rize stadına verdi. Federasyon gelen tepkiler üzerine yanlışı anında düzeltti.
 
 
Ajansspor'dan Serkan Şenyürek'in haberine göre;
Play-Off eşleşmeleri ve tarihi ile statları açıklayan Futbol Federasyonu Adanaspor-Rize maçının rövanşını Kasımpaşa, Kasımpaşa-Konya maçının rövanşını Rize stadına verdi. Federasyon gelen tepkiler üzerine yanlışı anında düzeltti. Federasyon ilk açıkladığı tarihlerde de düzeltme yaparak ikinci açıklamayı yaptı.

 

TFF'NİN İLK AÇIKLAMASI
Bank Asya 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı play-off maçlarının programı belli oldu.
Play-off ilk maçları 18 ve 19 Mayıs'ta oynanacak. Adanaspor A.Ş. ile Çaykur Rizespor A.Ş. arasındaki maç 18 Mayıs Cuma günü Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak. Bu maçın rövanşı 23 Mayıs Çarşamba akşamı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak.

 

Play-off'un diğer eşleşmesinde ise Konyaspor ile Kasımpaşa A.Ş. karşılaşacak. İlk maç 19 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30'da Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda yapılacak. Bu maçın rövanşı 22 Mayıs Salı günü Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak.

 

TFF'NİN İKİNCİ AÇIKLAMASI
Play-off ilk maçları 18 ve 19 Mayıs'ta oynanacak. Adanaspor A.Ş. ile Çaykur Rizespor A.Ş. arasındaki maç 18 Mayıs Cuma günü Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak. Bu maçın rövanşı 22 Mayıs Salı akşamı Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak.

 

Play-off'un diğer eşleşmesinde ise Konyaspor ile Kasımpaşa A.Ş. karşılaşacak. İlk maç 19 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30'da Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda yapılacak. Bu maçın rövanşı 23 Mayıs Çarşamba günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak.

 

Final 27 Mayıs Pazar günü yapılacak
Bu müsabakalarda galip gelen takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulünde final müsabakası yapacak. 27 Mayıs Pazar akşamı oynanacak finali kazanan kulüp, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.