Demirören yalan söylüyor

Demirören yalan söylüyor

TFF Başkanı Demirören'in “Şike sahaya yansımadı” şeklindeki sözlerini Etik Kurulu üyesi yalanladı. Baransu'ya konuşan Etik Kurulu üyesi "Demirören raporu çarpıtıyor" dedi.

TFF Başkanı Demirören'in “Şike sahaya yansımadı” şeklindeki sözlerini Etik Kurulu üyesi yalanladı. Baransu'ya konuşan Etik Kurulu üyesi "Demirören raporu çarpıtıyor" dedi.

 
Yıldırım Demirören basın toplantısında “iddianamede bile yer almayan bazı müsabakalar da dahil olmak üzere, Etik Kurulu tarafından incelenen 22 müsabaka ile ilgisi olan tüm kulüpleri Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etme kararı almıştır. Bu kulüplerimizin çoğu hakkında Etik Kurulu şüpheye dahi rastlanmadığını rapor etmiştir” diye konuşmuştu.
 
Baransu'ya konuşan Etik Kurulu üyesi Demirören'in basın toplantısında yalan söylediğini belirtti ve şunları söyledi; “Yıldırım Demirören basın açıklamasında etik kurulu raporunda teşebbüs ve şüphenin olmadığını söyledi ancak bu doğru değil. Raporumuz okunduğu takdirde teşebbüsün de şüphenin de net bir şekilde olduğu görülecektir. Başkan Demirören kendisine çok güveniyorsa raporu internet sitesine koysun. Basın toplantısında yalan söylediği net bir şekilde ortaya çıkacaktır çünkü teşebbüs var. Demirören yönetimi neden korkuyor raporu niçin internete koymuyorlar.”
 
PARA CEZASIYLA KONU KAPATILACAK
 
Baransu'nun köşesine taşıdığı iddiasına göre, süreç sonunda puan cezası verileceği yönünde bilgiler de gerçek değil. Bu açıklamaların oyunun bir parçası olduğunu ileri süren Baransu, böyle bir kararın kesinlikle çıkmayacağını ve
ağır para cezası verilerek bu iş noktalanacağını belirtti. Baransu'ya göre, önce Disiplin Kurulu cezayı kuşa çevirecek, ardından da top Tahkim’e atılarak, kalan bölüm burada aklanacak.
 
kaynak rotahaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum