TFF'den çok önemli karar!

TFF'den çok önemli karar!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Göksel Gümüşda ve Fatih Terim açıklamalarda bulunuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, 2014-2015 sezonunu ''Süleyman Seba Sezonu'' olarak isimlendirdi.

Demirören'in açıklamaları;

- Şiddeti körükleyenlerin aramızda barnıamayacağı bir dönem başlatıyoruz. .Bunlardan futbolu arındırmak için herşeyi yapıyoruz. Eskiş kırgınlıkları güğndemde tutarak ortamı körükleyen bazı yöneticilere sesleniyorum. Maçlardan önce taraftarı galeyena getirecek açıklamalar yapmadan önce 1 değil 3 kez düşünün. Çoluk çocuk milyonlarca insana hitap ettiğinizi unutmayın

- Maç kaybedin, kupa kaybedin ama asla kendinizi kaybetmeyin.

- Hakimlerimiz, saycılarımız, emniyet müdürlerimiz... lütfen bu yasalar için gerekeni yapın. Hakaret ve küfür edenlere gerekenlere cezaları verin. Sahaya inip futbolcuya tekme atacak cesareti bulanlara gereken cezaları verin.

- Reyting ve tiraj uğruna kötü örneklere sayfalarınıza yer vermeyin. Barışın ve kardeşliğin, bizi insan yapan değerlerin takipçisi olun.

-Yeni haksızlıklara vesile olmayın. Yıldızları sayarken birbirinizi saymayı unutmayın. Federasyon olarka tüm bunlar ışığında gerekli somut gririşimleri yapacaığımızı futbol kamuoyuna bir kez daha duyurmak istiyoruz.

- E-Bilet sistemi bunların sözde kalmayacağının kanıtıdır. Bu konuda duygu ve tavır kirliğliği yaratmamak için

- Bunun için futbolumuzu Süleyman Seba'ya adamaya karar verdik. Başken iken efendiliği ile hepimize örnek oldu. Vefatıyla da hepimizin biraraya geleceğini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.