TGF Başkanı Şeref Eroğlu'ndan Kahramanmaraş TOHM sporcularına ziyaret

TGF Başkanı Şeref Eroğlu'ndan Kahramanmaraş TOHM sporcularına ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, deprem sonrası Kızılcahamam'da çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş TOHM sporcularına...

ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, deprem sonrası Kızılcahamam'da çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş TOHM sporcularına moral ziyaretinde bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çalışmaya başlayan Kahramanmaraş TOHM sporcuları, Türkiye şampiyonalarının hazırlıklarına devam ediyor.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ersan Ünlü ile sporcuları ziyaret eden Şeref Eroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kızılcahamam'daki 26 sporcuyla bir araya gelerek onlara malzeme veren başkan Eroğlu, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, kendisinin de depreme memleketi Kahramanmaraş'ta yakalandığını ve büyük bir afet yaşandığını belirtti.

"Büyük bir badire atlattık, kolay değildi." diyen Eroğlu, "Allah bu acıları bir daha göstermesin. Biliyorum, hakikaten çok zor bir durum. Türkiye Güreş Federasyonu olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve her türlü destek için sizlerin yanındayız. Bu zamana kadar ne yaptıysak yine yapmaya devam edeceğiz. Çam sakızı çoban armağanı olarak sizlere malzeme getirdik. Bizler, her zaman olduğu gibi mücadeleye devam edeceğiz. Sizler de adapte olacaksınız. Bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.