THY, Borussia Dortmund'un sponsoru oluyor!

THY, Borussia Dortmund'un sponsoru oluyor!

Türk Hava Yolları (THY), Bundesliga'nın güçlü futbol takımı Borussia Dortmund ile sponsorluk konusunda anlaştı

THY , son iki senenin Bundesliga, son DFB kupası şampiyonu olan ve bu sene de Şampiyonlar Ligi’nde en iyi dört takım arasına kalan Borussia Dortmund ile ortaklık imzalayarak, daha önce gerçekleştirdiği önemli sponsorluklara bir yenisini daha ekledi. 
 
Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Bünyesinde genç, yetenekli, başarılı sporcular barındıran, sürekli genç sporcuların yetişmesi için yatırım yapan ve ayrıca Alman ve Türk milli takımlarında oynayan birçok futbolcusu bulunan Borussia Dortmund ile ortaklık yapılması bizi heyecanlandırdı.” dedi.
Borussia Dortmund CEO’su Hans Joachim Watzke ise “Türk Hava Yolları ’nı partner olarak görmekten dolayı oldukça mutluyuz. Türk Hava Yolları, birinci sınıf hizmet kalitesi ile çok büyük global bir marka. Bu büyük markanın hedefleri doğrultusunda Borussia Dortmund’u seçmesinden ötürü heyecan duymaktayız.” ifadelerini kullandı.
 
THY ve Borussia Dortmund yetkilileri, 2 Mayıs tarihinde sözleşme imzalamak üzere bir araya gelecek. Tarihinde 8 Bundesliga şampiyonluğu bulunan Borussia Dortmund, 3 kez DFB kupasını ve bir kez de Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmeyi başardı. 
 
CİHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.