Birand Canlı Yayında Süt Mesajı Verdi

Birand Canlı Yayında Süt Mesajı Verdi

Kanal D'nin başarılı anchormani Mehmet Ali Birand bakanlık yetkililerine süt konusunda geri adım atmamasını söylerken, zehirlenme iddialarına karşı veli ve çocukları ikna etmek için ekrana sütle çıktı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'Okul Sütü Akıl Küpü' projesi kapsamında dağıtılan sütlerin bozuk olduğu iddiası güne damgasını vurdu.

VAZGEÇMEYİN ÖNLEM ALIN
Bozuk süt iddiasını ekrana taşıyan Kanal D anchormeni Mehmet Ali Birand'ın sütle ekrana çıkması ise ilginç anlara sahne oldu.
Bakanlık yetkililerinin çocuklara süt dağıtma kararından vazgeçmemesi çağrısı yapan usta gazeteci Birand, sorumlularının ise hızla ortaya çıkartılarak cezalandırılması gerektiğini ifade ederek ' Bu proje çok doğru bir proje. Daha önceleri süt içilirdi ama şimdi unutulurdu. Bu acaba zehirlenme mi, değil mi? Lütfen bu ilk gün kazasının üzerine gidin, hatası varsa yetkililerin üzerine gidin ama çocuklarımızı bu sağlıklı sütten mahrum bırakmayın. Bu çok önemli. Vazgeçmeyin önem alın ' dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.