Tıp öğrencisi o soruyu bilemedi

Tıp öğrencisi o soruyu bilemedi

ATV'de ekrana gelen Güven Bana yarışmasında Nilay Dönmez adlı tıp öğrencisi büyük hüsran yaşadı. Nilay Dönmez, 'hariciye' kelimesinin anlamını bilemedi

ATV’de Tamer Karadağlı’nın sunduğu Güven Bana yarışmasında Nilay Dönmez adındaki tıp öğrencisi “Hariciye” kelimesini bilemeyince ortalık karıştı.

TIP ÖĞRENCİSİ O SORUYU BİLEMEDİ

Tamer Karadağlı soruyu bu sefer yarışmacının yine tıp öğrencisi olan arkadaşlarına yöneltti, soruyunun cevabını kimse bulamayınca büyük hüsran yaşandı.

Reklamcı Zeynep Bahar Özden ve tıp fakültesi öğrencisi Nilay Dönmez ilk defa karşılaştıkları stüdyoda 500.000 TL’lik ödül için yarışırken bir soru soruldu. Soru tıpla ilgili olduğundan Nilay Dönmez zor tercihi seçti ve yarışmanın sunucusu Tamer Karadağlı 20.000 TL değerindeki zor soru yarışmacılara yöneltti. Soru kısaca şöyleydi : “Genel Cerrahi’nin “-iye” ile biten eski adı nedir?” Sorunun cevabı “hariciye” kelimesini iki yarışmacı da tahmin edemedi.

Tamer Karadağlı’nın “siz tıp öğrencisisiniz” yorumuna “bu sorunun cevabını hiçbir tıp öğrencisi bilmiyordur” diye cevap veren Nilay Dönmez “bu sorunun cevabını bilmeyen birçok tıp hocası da vardır” diye devam etti. Tamer Karadağlı şaşkınlık içinde soruyu Nilay Dönmez’in yine tıp öğrencisi olan arkadaşlarına yöneltti. Diğer tıp öğrencilerinin de bu soruyu bilememeleri büyük şaşkınlığa neden oldu.

Tıpta okumasına rağmen tıp sorusunu bilemeyen Nilay, 12. Soruya gelindiğinde yüzleşme anında butona basıp 30 bin liranın sahibi oldu ve ortağını parasız gönderdi.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum