Tokatköy hizmet binası törenle açıldı…

Tokatköy hizmet binası törenle açıldı…

Belediye hizmetlerini modern ve bakımlı mekânlarda sunabilmek için ilçeye yeni hizmet binaları kazandıran Beykoz Belediyesi meydan düzenlemesiyle birlikte yapımını tamamladığı Tokatköy Son Durak Hizmet Binası’nı hizmete açtı.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Adını Taşıyacak
Tokatköy sakinlerinin sağlık, kültür ve eğitim hizmetlerini bir arada bulabileceği, 4 katlı ve modern bir tasarımla inşa edilen hizmet binasında 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi yer alıyor. Belediye meclisince alınacak kararın ardından yeni hizmet binasına 3 yıl önce elim bir helikopter kazasında hayatını kaybeden, BBP'nin kurucusu ve eski genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adı verilecek.
23 Branşta Kültür Sanat Kursları
Konferans salonu ve kültür-sanat kursları için sınıfların yer aldığı hizmet binasında 23 farklı branşta eğitimler devam ediyor. İlçe sakinlerine yönelik seminer ve panellerin düzenleneceği merkezde özellikle ev hanımlarına yönelik eğitici kursların açılması planlanıyor.
Anında Hizmet Üretim Programı kapsamında yapılan açılışa Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Tokatköy Mahallesi Muhtarı Erkan Atagün, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Kuruldu
Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün yaptığı konuşmada belediye ile işbirliği halinde Beykoz’da pek çok hizmeti tamamladıklarını belirterek; “TODEM’in bulunduğu binada Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni kurduk. Şu anda 3 personel görev yapıyor. İstanbul’da ilçeler arasında 3. olan merkez ruh sağlığının korunmasına yönelik hizmet verecek. Şehit Adil Doğan İlköğretim Okulu’nu da 2014-2015 eğitim-öğretim dönemine kadar anaokuluyla birlikte yenileyeceğiz” dedi.
Çelikbilek: “Bu güzel mekâna sahip çıkın”
Soğuksu ve Kavacık hizmet binalarının ardından ilçeye güzel bir mekân daha kazandırdıklarını belirten Başkan Çelikbilek ise; “İlçe sakinlerimizin belediye hizmetlerini daha iyi imkânlarda alabilmesi için yeni hizmet binaları açıyoruz. Bu mekânın işlevini yerine getirebilmesi sizin ilginize bağlı. Burayı canlı yaşayan bir yer haline getirin, buraya çocuklarınızı gönderin, kurslardan istifade edin” diye konuştu.
Konuşmasında Ramazan Ayı’na yönelik hazırlıkların sürdüğünü de belirten Çelikbilek, sosyal hayatta unutulmaya yüz tutan komşuluk kültürünü yeniden canlandırmak amacıyla sokak iftarları düzenleyeceklerini ve 100 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini söyledi.
Tokatköy Muhtarı Erkan Atagün ise mahallenin toplumun ortak değerlerinin yaşatılacağı bir mekâna kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.