Tolga'nın Beşiktaş'tan ilginç isteği!

Tolga'nın Beşiktaş'tan ilginç isteği!

Beşiktaş, Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin'in transferi konusunda ısrarını sürdürüyor. Siyah Beyazlı takımda oynamak istediği iddia edilen Tolga, Beşiktaş'tan çok ilginç bir talepte bulundu.

Haber1903.com'un haberine göre; Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bugün Tolga Zengin'in Trabzonspor Kulübü'nden alacağı 500.000 Euro'yu bırakması yönünde tecrubeli kaleci ile bir görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak görüşme sonrasında Tolga'nın alacaklarını bırakması halinde Beşiktaş'a transferine kesin gözü ile bakılıyor.

 

Öte yandan Bursaspor, R.Kazan ve Kayserispor'un da Tolga'ya talip olduğu, tecrübeli file bekçinin Trabzonspor yönetimine; "Trabzonspor'dan ayrılırsam sadece Beşiktaş'a giderim" dediği ve bu transfer tekliflerini geri cevirdigi gelen haberler arasında.

Beşiktaş Kulübü'nün Tolga için Trabzonspor'a 2.5 milyon Euro teklif ettiği, Tolga'ya ise 1.2 milyon Euro ve maç başı 12.000 Euro vereceği konuşuluyor.

TOLGA'DAN İLGİNÇ İSTEK

Tolga Zengin’in Beşiktaş ile yapacağı anlaşmada sözleşmesinde çok ilginç bir madde koydurmak istediği öğrenildi. Bu madde, alacağındaki ödemede gecikme olursa tazminat miktarı yok.

Kartalhaber'in edindiği bilgiye göre, Tolga Zengin sözleşmesine Trabzonspor’un 2010-11 şampiyonluk kutlamalarına katılabilir maddesini koydurdu. Beşiktaşlı yöneticiler de Tolga'nın bu isteğine olumlu yanıt verdi. Beşiktaş’la resmi anlaşma imzalarsa böyle bir madde resmi olarak kabul edilecek.

İmza hafta sonuna kadar

Uzun süredir milli kaleciyi kadrosuna katmak için çalışan Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor ile pazarlık halinde olan siyah beyazlı takım, hafta sonuna kadar imzayı attıracak.

Oyuncunun menajeri Kanat Ayas, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile Trabzonspor anlaşmak üzere. Bize gelen bilgiler bu yönde. Kulüpler anlaşmadığı için Beşiktaş ile masaya oturmadık ama bizim tarafımızdan bir sorun olmaz. En geç cuma gününe kadar gerekli protokoller imzalanır" dedi.

Bu arada Beşiktaş cephesi ise, transfere bitti gözüyle bakıyor. Transferde herhangi bir sorun yaşanmadığının altını çizen siyah beyazlılar, "Tolga ile anlaştık. Trabzonspor ile imzayı atmaya az kaldı" bilgisini verdiler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.