Tolon’un avukatı canına kıydı

Tolon’un avukatı canına kıydı

Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Hurşit Tolon gözaltına alındığında avukatılığını yapan Aylin Akyıldız Ünal ofisinde kendini asarak canına kıydı.

Manik depresif hastası olduğu iddia edilen avukat Aylin Akyıldız Ünal, intihar etmeden önce eşi Serkan Ünal ile Kavaklıdere'de bir cafede buluştu.

Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un Ankara'daki askeri lojmanda gözaltına alındığı sırada hazır bulunduğu öğrenilen 31 yaşındaki avukat Ünal, bayramın ikinci günü bir kafede buluştuğu eşi Serkan Ünal’a evde bakmak için bir kedi almak istediğini söyledi. İddiaya göre eşinin karşı çıkması üzerine çift tartıştı ve avukat kafeden ayrıldı.

Eşi şoka girdi

Gece geç saatlere kadar eşinin eve dönmemesi üzerine Serkan Ünal, polisten yardım istedi. Önceki gün yeniden polis merkezine giden Serkan Ünal, eşinin hayatından endişe duyduğu söyledi ve eşinin avukatlık bürosunun aranmasını talep etti. Polis, avukat Ünal'ın Kavaklıdere'deki ofisine gitti.

Olay yerine çağrılan çilingirle kapı açıldı. Ofise giren Serkan Ünal ile polisler genç avukatın cesediyle karşılaştı. Bir yıl önce Aylin Ünal'la hayatını birleştiren Serkan Ünal, şoka girdi. Avukat Ünal'ın eşiyle yaşadığı "kedi" tartışmasından sonra doğruca bürosuna gittiği ve iple kendisini doğalgaz borusuna astığı tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :