TÖMER İnşaatı Temel Atma Töreni

TÖMER İnşaatı Temel Atma Töreni

Bu bina içerisinde Uluslararası İlişkiler, Erasmus, Farabi ve Mevlana ofislerinin de yer alacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik kampüsünde yer alan Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

İnşaat alanında yapılan törene Rektör, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter, Daire Başkanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin yapmış olduğu konuşmada Üniversitenin Taşlıçiftlik Kampüsünde devam eden inşaatlar hakkında bilgiler aktardı.

TOGÜ'nün bu yıl 30. yılını çeşitli etkinliklerle kutladığını, son yıllarda eğitim öğretim, uluslararasılaşma ve fiziki durum ile ilgili önemli gelişmelerin yaşandığını belirten Rektör Şahin, son 3-4 yıllık süreçte yoğun bir şekilde çalışılarak binası olmayan birimler için inşaat projelerinin hazırlandığını ifade etti.

TÖMER inşaatının Üniversitenin kendi öz gelirleriyle inşa ettirildiğini vurgulayan Rektör Şahin, bu bina içerisinde Uluslararası İlişkiler, Erasmus, Farabi ve Mevlana ofislerinin de yer alacağını söyledi. Projenin yaklaşık 8 ayda tasarlandığını belirten Rektör önümüzdeki yılda üç yeni bina inşaatına başlanacağını da duyurdu.

Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Rektörün konuşmalarından sonra inşaat temeline beton döküldü ve dua edildi. Akabinde ise Uluslararası öğrenciler tarafından müzik ve şiir dinletisi gerçekleştirildi.

6.jpg9.jpg10.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.