Topbaş'tan Erdoğan'a gizemli dosya

Topbaş'tan Erdoğan'a gizemli dosya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Japonya gezisi dönüşü havalimanında İBB Başkanı Kadir Topbaş karşıladı. Topbaş'ın Erdoğan'a verdiği dosya büyük merak uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Japonya gezisini tamamlayarak yurda döndü. Erdoğan'ı havaalanında Kadir Topbaş karşıladı. Topbaş'ın yanında getirdiği ve Erdoğan'a verdiği dosya herkes tarafından merak edildi.

Yurt dışı gezi turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tur adlı özel bir uçakla saat 04.30'da Japonya'nın başkenti Tokya'dan İstanbul'a geldi.

Erdoğan ve beraberindekileri Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer ilgililer karşıladı.

ERDOĞAN'A GİZEMLİ DOSYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden ayrılacağı sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın elinde sarı renkli bir dosya ile Erdoğan'ın yanına geldi. Sarı dosyadan çıkardığı beyaz bir kağıdı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verirken ikili bir süre konuştu.

cumhurbaskani_4427.jpg

KAĞIDI İKİYE KATLAYIP CEBİNE KOYDU

Erdoğan daha sonra ikiye katladığı kağıdı alarak protokolü selamladı ve havalimanından ayrıldı. Erdoğan Kısıklı'daki konutuna gitti.

erdogan_5524.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.