Toplu Mail Hizmeti Sağlayıcısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Toplu Mail Hizmeti Sağlayıcısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Toplu Mail Hizmeti Sağlayıcısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler nelerdir?

 

 

SendPulse platformunda oluşturduğunuz toplu e-postalarda; karşılaştırma testi (A/B testi), otomatik mail gönderme ve e-posta zamanlayıcı gibi kampanyalarınızda en başarılı sonucu almanızı sağlayacak çözümler sunulmaktadır.

 

Sanal ortamda en etkili iletişim araçlarından biri olan e-mail ile yapılan pazarlama, doğrudan hedef kitleye ulaşmak anlamında firmalara büyük kolaylık sağlıyor. Bugün birçok şirket için toplu mail hizmeti, en verimli iletişim araçlarından biri. Ancak birçok kuruluş, e-postalarını gönderebileceği doğru e-posta hizmeti sağlayıcısını bulmak için gereken özeni göstermiyor. Bu konuda SendPulse en kaliteli hizmeti sunmaktadır. E-mail pazarlama ürünü ile birçok teknolojik yeniliği müşterileri ile buluşturan SendPulse toplu mail gönderiminde; A/B testi, otomatik mail gönderme ve e-posta zamanlayıcı hizmetlerini de vermektedir.

 

Kuruluşunuz için doğru e-posta hizmeti sağlayıcısını nasıl bulacağınız ve toplu e-posta kampanyalarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için bunları nasıl yöneteceğiniz konusunda yardıma ihtiyacınız varsa öncelikle e-posta hizmet sağlayıcısı ihtiyaçlarınızı tanımlamanız gerekiyor;

 

●E-posta işlevselliğiyle 3 yıl sonra nerede olmak istiyorsunuz?

●Toplu mail listesine iki kez katılmayı seçmek yerine, opt-in (isteğe bağlı posta listesi) oluşturmaya ihtiyacınız var mı?

●Bir etkinliğe kaydolmak gibi belirli bir işlemin tetiklediği bir dizi otomatik yanıt veren e-posta göndermeyi planlıyor musunuz?

●Sonuçları ölçmek için hangi istatistikleri izlemeniz gerekiyor?

●Bütçeniz nedir? E-posta hizmet sağlayıcısı e-postayı oluşturmanın yanında e-postanın doğru kişiye doğru biçimde ulaştırılmasında da rol oynayabilir. Bu çalışmanın bedeli ek hizmetlerle değişikliğe uğrayabilmektedir.

●E-posta hizmet sağlayıcısı üzerinde çalışabilecek bilginiz var mı? Çevrimiçi araç kullanımı konusunda yetenekli bir personele sahip misiniz?

 

SendPulse, e-postanın alınma ihtimalini en yüksek seviyede sağlamak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Eğer kendi imkanlarınızla toplu mail göndermeyi planlıyorsanız, göndereceğiniz maillerin hedefin spam dosyasına düşmeyeceğinden emin olmanız gerekir. Mümkün olan en iyi sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olmak için kapsamlı raporlama yetkinlikleri ve AB test araçları kullanan SendPulse, toplu e-mail hizmet sağlayıcıları sayesinde e-postalar spam dosyasına düşmemektedir.

 

Toplu Mail Gönderirken Bunlara Dikkat Edin

 

●Toplu mail listenizde bulunmayan kişilere gönderim yapmayın. Doğrudan hedef kitlenize mail gönderin.

●Kullanıcılara “üyelikten ayrılmak istiyorum” gibi bir cümlelik yanıt ile mail listesinden ayrılabilme imkanı tanıyın.

●Firma adresi, telefon bilgisi gibi detaylı bilgiler toplu mailinizde mutlaka olsun.

●E-mail sağlayıcının sınırlarını aşmayın, e-posta sayısı ve bu postaların gönderim aralıklarına dikkat edin. Her e-mail sağlayıcının günlük gönderdiği mail sayısı farklıdır.

●E-postanız spam yazılımları tarafından engellendiyse, hedefteki kişinin mail kutusu dolduysa ya da hedef kişinin mail adresi iptal olduysa gönderdiğiniz mailler kullanıcılara ulaşmadan geri dönebilir. Böyle bir durumla karşılaşıyorsanız geri dönen maillerin sebebini araştırmalısınız.

●E-mail marketing ile satışlarınızı yükseltmek, marka bilinirliğinizi artırmak, hedef kitlenizi genişletmek için profesyonel bir yardıma ihtiyacınız varsa SendPulse size yardımcı olmak için var. Toplu e-mail hazırlamak için zamanınız yoksa e-mail pazarlama sektörünün önde gelen ismi SendPulse ile kaliteli bir hizmet alırsınız.

 

SendPulse, işinizi büyütmenize ve marka bilinirliğinizi artırmanıza yardımcı olacak e-postalar, sms, web push ve smtp e-postaları göndermenin hızlı, sezgisel ve uygun fiyatlı bir yoludur. Güncel teknolojileri kullanıcılarına sunmak için sürekli olarak yeni ürünler ve özellikler üzerinde çalışan SendPulse, 24 saat aktif olan telefon ve sohbet desteği ile her türlü soru ve sorunda müşterilerinin yanındadır.

 

SendPulse’ta yüzlerce e-posta şablonu ve tasarım sayesinde dakikalar içerisinde e-posta oluşturma olanağı bulunmaktadır. SendPulse; blog yazarları, işletme sahipleri, pazarlamacılar ve büyük şirketlerin de aralarında yer aldığı 250.000’den fazla aktif kullanıcıyla dönüşümlerini artırma ve işlerini geliştirmeleri konusunda yardımcı olmak adına verdiği güven ve taahhüt üzerine kurulu bir şirkettir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.