Towers projesi, Perpa'yı ikiye böldü!

Towers projesi, Perpa'yı ikiye böldü!

Perpa Towers Projesi’ni ‘ütopik’ olarak değerlendiren A Blok yönetimi “20 kat malikinin açtığı davası süren arazide bu proje hayaldir” dedi.

İstanbul’un göbeğinde çok sayıda esnafı bir araya getiren Perpa Ticaret Merkezi’nde hareketli günler yaşanıyor. Belediyenin son uygulamasıyla Perpa’daki arsa paylarının azaldığına ve hak kayıbına uğradıklarını ifade eden Perba A Blok Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sezgin tavrını koydu. B Blok sakinlerinin çıkarı olduğu için Perpa Towers projesini desteklediğini savunan Sezgin “A Blok yönetimi olarak biz Perpa Towers Projesi’ni ütopik olarak nitelendiriyoruz. Projenin hayata geçmesinin Perpa’nın sonu olacağına inanıyoruz” diye konuştu. Arsanın üzerine yapılması düşünülen ve 190 milyon TL bedelle üçüncü kez ihaleye çıkacak olan Perpa Towers Projesi için A Blok Yönetimi ‘Bir tek alıcı dahi çıkmadı’ derken, B Blok Yönetimi Towers Projesi için çok sayıda alıcı olduğunu iddia ediyor.

GÖRÜŞLER DE BLOKLARA AYRILDI

A Blok yönetimi, Perpa  Towers Projesi’nin hayata geçmesi durumunda  Perpa’nın yok olacağına inanırken, B Blok yönetimi Perpa’nın çok daha düzenli olacağına ve değerinin ise katlanacağını savunuyor. A Blok yönetimi 18. madde uygulamasıyla zarara uğratıldıklarını ve Per-pa’nın karanlığa doğru gittiğini savunurken, B Blok yönetimi yapılan anlaşmanın adil olduğunu ve Perpa’nın yolunu açacağını iddia etti. 

A BLOK DA MERKEZİ SOĞUTMA HİZMETTE

2200 üyesiyle yüzde 90 doluluk oranı olan A Blok’un A’dan Z’ye yenilendiğini söyleyen A Blok Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sezgin, “6.5 milyon  TL’ye mal olacak soğutma sistemi için önceki yönetim tarafından başlatılan sistemin kurulumu için proje Yıldız Teknik Üniversitesi ve Makine Mühendisleri Odası’na yaptırılarak hazır hale getirildi” dedi. Soğutma sistemi devreye girdiğinde  içerde ve dışarıda bulunan çirkin klima görüntüleri de ortadan kaldırılmış olacak. Özellikle yaz aylarında bunalan Perpa esnafı, merkezi soğutma ile rahat bir nefes alacak.

Star

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :