Trabzon bombaları patlatacak!

Trabzon bombaları patlatacak!

Devre arası transferini Sezer Badur ve Murat Tosun ile açan Trabzonspor, bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Gutierrez için Güney Amerika'ya giden Başkan Şener ve beraberindekiler, Kolombiyalı oyun kurucu ile görüştü, resmi teklif yaptı.

Tjikuzu’yu elden çıkararak kontenjan konusunda nefes almayı başaran Bordo-Mavililer’in Güney Amerika seferindeki tek amacının Gutierrez olmadığı anlaşıldı.

Fanatik'in haberine göre: Başkan Sadri Şener, yönetici Mahmut Aksu ve genel sekreter Metin Kazancıoğlu, Kolombiyalı forvet ile büyük ölçüde anlaşmaya varıp işi imza aşamasına getirirken, bir başka yıldıza daha kancayı taktı.

Önce Bolivya’da bir takım temaslarda bulunan Bordo-Mavili ekibin yöneticilerinin ardından Kolombiya’ya geçtiği ve burada Steaua Bükreş’in yıldızı Dayro Moreno ile görüştüğü öğrenildi.

Hücuma dönük orta saha pozisyonunda oynayan Kolombiyalı’nın teklife sıcak baktığı, kulübünün ise 3 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Alanzinho takasta gidebilir

Trabzonlu idarecilerin ise Rumen temsilcisinden indirim istediği, hatta Alanzinho’yu da takas olarak önerdiği ifade edildi.

Başkan Şener’in bir dönem Galatasaray’ın da gündemine gelen Moreno ile bizzat görüşüp, “Çok iyi bir takım kuruyoruz. Hedefimiz 3 yabancı almak. Ancak bunlardan birini hocamız Şenol Güneş, eski takımı Seul’den yana kullanmak istiyor.

Kendisini ikna edersek, buradan seninle birlikte 2 ismi daha alacağız. İkinci yarı zirveye oynayan bir takım peşindeyiz” dediği öğrenildi.

Trabzonspor, Steaua Bükreş’ten bu transfer için yanıt bekliyor.

Dayro Moreno kimdir?

Tam adı: Dayro Mauricio Galindo
Doğum tarihi: 16.09.1985
Doğum yeri: Tolima
Ülkesi: Kolombiya
Yaşı: 24
Boyu: 1,78 cm
Kilo: 74
Mevkii: Orta saha/Forvet
Kulübü: Steaua Bükreş
Oynadığı takımlar: Once Caldas, Atletico Paranaense

Etiketler :