Trabzon evinde şok yaşadı

Trabzon evinde şok yaşadı

Trabzonspor evinde Denizlispora 2-0 yenilerek taraftarına şok yaşattı.


Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk, Colman, Alanzinho, Isaac, Gökhan

Denizlispor: Özden, Burak, Goncalves, Ozan, Güray, Braga, Berberovic, Bangoura, Çağlar, Roberts, Angelov

Süper Ligde şampiyoluk mücadelesi veren Trabzonspor Denizlispor'u ağılıyor. Maçın başlama vuruşunu yapan ekip Trabzonspor oldu.

Maça atak başlayan Trabzonspor Alanzinho ile sağlı sollu ataklar deniyor...

2. dakikada Selçuk'un defansın arkasına gönderdiği uzun pasta arkadaşlarrı hakim olamayınca top kaleciye kadar gitti..

3. Dakikaka Colman'ın kullandığısağ taraftan kullandığı kornerde Song topa vuramadı.

5. dakikada Selçuk'un ceza sahası sol çaprazına gönderdiği yüksek pası Gökhan önüne almak isterken Ozan tehlikeyi uzaklaştırdı..

7. dakikada Trabzonspor ikinci kornerini kazandı. bu kez sol köşeden Alanzinho'nun kullandığı korner atışında da bitirici vuruş yapılamadı ve Denizlispor defansı topu uzaklaştırdı.

10.. dakikada çceza alanı önünde kaleyi karşıdan gören Gökhan, rakiplerine rağmen kaleye sert bir şut gönderdi. Ama kalecinin kontrolünde top avuta gitti.

11. dakikada Denizlispor Trabzonspor cezaalanıa alanına tehlikeli indi. Bangoura'nın ortasında topu forvet elemanları kontrol edemeyince Trabzonspor defansı tehlikeyi engelledi.

14. dakikada dvuarpasları ile defansı şaşırtan Trabzonspor iki elemanını birden cezaalanında boş bıraktı. Tayfun kaleci ile karşı karşıya kaldı ama golü atamadı.

15. dakikada Denizlispor Trabzonspor'un defans hatasını iyi değerlendirdi. Bangoura'nın sağdan ortasında Song'un yanında iyi yükselen Angelov, topu kafa ile ağlara gönderdi: 0-1

18. dakikada Sağ kanattan Selçuk'un ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı.. Trabzonsporlu futbolcular bu pozisyonda topun elle kesildiğine dair itirazda bulundular ama karar değişmedi.

20. dakikada Tayfun'nun ceza alanı dışından sert vuruşu sonuç getirmedi.

21. dakikada Trabzonspor defansı büyük bir hata daha yaptı. Kaptırılan top araya atıldı Güray iyi koştu ama kaleci zamanında çıktı ve iyi yer tutarak topu ondan önce alarak ikinci gol için tehlikeye izin vermedi.

27. dakikada Tayfun'un uzun aşırtma ortasına Isaac koştu ama kaleci çıkıp ondan önce topu almayı başardı.

28. dakikada Isaac ile başlayan atak kornerle bitti. Kornerden gelen atışta kaleci Özden sakatlanarak yerde kaldı. Tedavisi için oyun bir süre durdu.

32. dakikada kornerden gelen topa Colmansert vurdu kalece Özden çıkarttı. Atağın devamında Trabzonspor tehlikesi sürdü son olarak Isaac pozisyona girdi ama aynı anda ofsayt düdüğü çaldı.

33. dakikada Trabzonspor yine tehlikeli geldi ve ceza alanı içinde pozisyon buldu ama şut şansı bulamadı. Topa müdahelede başarısız kaldıktan sonra yerde kalan Goncalves yüzünden oyun bir süre daha durdu. Goncalves'in tedavisinin ardından oyun sürdü.

36. dakikada Bangoura yerde kaldı. Hakem onu yere düşüren Colman'ı daha sonra yaptığı hareketten dolayı sarı kartla cezalandırdı. serbst vuruştan gelen topu kaleci Sylva kontrol etti...

38. dakikada, 33. dakikadaki pozisyonda sakatlanan Goncalves bir süre sekerek oynamaya çalıştıktan sonra devam edemeyeceğini açıkladı ve oyundan çıktı onun yerine Fatih Güven oşuna dahil oldu.

40. dakikada Trabzonspor bir gol pozisyonunu daha kullanamadı. Alanzinho söktügü topu Gökhan'a bıraktı o kaleci ile karşı karşıya 6 pas çizgisine yakın bir mesafede daha uygun durumdaki Isaac'a aktarmak istedi defans ayak koyarak büyük bir tehlikeyi engelledi.

44. dakikada Çağlar tehlikeyi son anda kornere gönderdi. Alanzinho korneri arka direğe kullandı kaleci Özden topa hakim oldu...

Hakem ilk yarıya 4 dakika intika süresi ilave etti. Bu süre içinde de gol olmayınca ilk yarı denizlispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya Denizlispor başladı ama Trabzonspor taraftarının takımına desteği büyük. tezahüratların ayyuka çıktığı tribünler ayakta..

48. dakikada selkullandığı serbest vuruşun ceza alanından dönmesinden sonra tek başına rakip defansı yardı ama topunu arkadaşlarına aktaramadı, defans tehlikeyi engelleyerek topu kontrol etmeyi başardı.

49. dakikada Colman'ın ara pası doğrudan rakip kaleciye gitti

52. dakikada Denizlispor'un Çağlar'la kullanıdğı taç atışında Trabzonspor defansı yine hata yaptı ve kendi kendi tehlikeyi büyüttü ama Selçuk bir anlık panikten sonra topu uzun bir vuruşla dışarı gönderdi.

Bu dakikada Tribünler Yattara'nın oyuna girmesi için tezahürata başladı.

54. dakikada Colman cezalanıan girdiği yerde kaldı hakem devam dedi, pozisyon devam etti ve top uzaklaştırıldı...

56. dakikada Çağlar'ın kullandığı serbest vuruyta top doğrudan kaleye gönderilme istendi ama üstten avuta gitti.

58. dakikada denizlispor Braga ile ikinci gole çok yaklaşırken topu avuta gitti. Yattara bu dakikada oyuna dahil oldu.

59. dakikada Gökhan Trabzon'un o ana kadarki en tehlikeli gol pozisyonuna imza attı ama topu ağlara göndermeyi başaramadı ve dışarı attı.

60. dakikada gelişen atakta yapılan ortayı iyi takip eden Bangura, topu önce kaleciden sökmeyi başardı ve iyi takih eterek boş pozisyonda ağlara gönderdi ve durumu 2-0 yaptı

62. dakikada Ceyhun yaklaşık 30 metreden kaleyi denedi ama top farklı şekilde avuta gitti

64. dakikada  Alanzinho'nun vuruşu sonuç getirmedi.

66. dakkikada Yattara'nın köşe vuruşundan yaptığı ortada cezalanı içinde karambol oluştu ama Denizlisporlu oyuncular topu uzaklaştırmayı başardı.

68. dakikada Braga'nın şutu avuta gitti.

69. dakikada Alanzinho'nun pasında Isaac topla buluşsa tehlike olacaktı ama pozisyon ofsayttı.

70. dakikada Yattara sağ kanatta resmen tek kişilik şov yaptı. Topu tek başına taşıdı rakiplerini bir bir geçti ve takımına korner kazandırdı. Ama kornerden gelen atışta Isaac yine ofsaytta yakalanan isim oldu.  

72. dakikada Alanzinho yerini Barış Memiş'e bıraktı.

74. dakikada Isaac'ın zorladığı pozisyonda Barış araya girdi ve takımına bir serbest atış kazandırdı. Ozan bu pozisyonda yerde bir süre kıvrandıktan sonra tedavi için saha dışına alındı.

Bu dakikada Gürey oyundan çıkarken Emin oyuna dahil oldu. Değişiklik sonrası atış kullanıldı. Egemen'in uzaktan sert şutunda yine sonuç alınamadı.

82. dakikada Selçuk uzaktan şansını denedi ama sert şut avuta gitti.

85. Dakikada kullanılan serbest vuruşta Song topu cezaalanına taşıdı atak kornerle kesildi. Yattara kullandı, çeldiler Yattara zorladı ama sonuç gelmedi.

86. dakikada gelişen Denizli atağında Cale topu kornere gönderdi. Bangoura kullandı, atak sonuç getirmedi.

87. dakikada Yattara'nın ortasında kaleci Özden çıktı ve topu almayı başardı.

88. dakikada Emin'in şutunda kaleci Sylva topu yatarak kontrol etti.

89. dakikada Yattara rakip kaledeydi ama topu taca gitmekten kurtaramadı.

Maçın doksan dakikası 0-2 Denizli leyhine tükenirken hakem kesinti dakikalarını hesap ederek 4 dakika daha oynanacağını işaret etti.

91. dakikada Ceyhun serbest vuruşta şansını denedi ama sonuç alınmadı.

Maçın sonraki dakikalarında Trabzonspor can havli ile gol için atak denemeye kalkıştıysa da Denizlispor tüm çabalarını boşa çıkartmayı başardı ve Trabzonspor şampiyonluk yolunda kendi evinde aldığı mağlubiyetle önemli bir yara almış oldu...

Etiketler :