Trabzon'da 'UMUT' var 2-0

Trabzon'da 'UMUT' var 2-0

Trabzonspor, yarı final ilk maçında sahasında Antalyaspor ile karşılaştı...

Maç Bitti... Trabzonspor 2 - Antalyaspor 0
 
 90+4. dakika: Topsuz alanda kavga eden Yalçın ve Engin Baytar oyundan atıldı.

90+2. dakika:
 Antalyaspor atağında Tita ceza sahası dışından yerden vuruşunu yaptı, kaleci Onur için kolay bir top oldu.
 
Avni Aker'de 4 dakika uzatma işaret edildi.

90. dakika: Trabzonspor'da Alanzinho oyundan alındı, yerine Gabriç girdi.

89. dakika: Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan uzak mesafeden vuruşunu yaptı, top uzak direğin dibinden auta gitti. 

87. dakika: Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı. Colman'ın ceza sahasına gönderdiği pası kontrol eden Umut Bulut, sert bir şutla topu filelere gönderdi. Bu gol Umut'un kupadaki 6. golü.

86. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Fatih Ceylan kale sahası önüne ortasını yaptı, Batak kafayı vurdu ama top auta gitti.
 
82. dakika: Trabzonspoor tehlikeli yerden hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Selçuk ortasını yaptı, Giray kafayı vurdu ama top yandan auta gitti.

80. dakika: Antalyaspor'da Necati oyundan alındı, yerine Fatih Ceylan girdi.

78. dakika: Trabzonspor kaleyi topa tutuyor. Alanzinho, ceza sahası dışından çok sert vurdu, kaleci Ömer topu mükemmel çelerek topou kornere gönderdi.

76. dakika: Antalyaspor'da Ali Zitouni oyuından alındı, yerine Korhan girdi.
 
73. dakika: Trabzonspor çok etkili dakikalarda. Umut Bulut, ceza yayının önünden etkili bir vuruş yaptı, top üstten auta gitti.

71. dakika: Trabzonspor atağında Alanzinho'nun ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla yandan auta gitti.

69. dakika: Trabzonspor'da Burak çıktı, yerine Engin Baytar girdi.

68. dakika: Antalyaspor'da Serge oyundan alındı, yerine Veysel girdi.

66. dakika: Trabzonspor 1-0 öne geçti. Burak'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Alanzinho, uzak direğe çok sert vurdu ve top ağlara gitti. 1-0
 
64. dakika: Antalyaspor'da Jedinak yaptığı faul sonrası sarı kart gördü!

63. dakika: Ani gelişen Antalyaspor atağında Ali Zitouni ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu ama top az farkla yandan auta gitti.

61. dakika: Trabzonspor atağında Soldan Alanzinho'nun ceza sahasına yaptığı ortayı Teofilo'dan önce Batak karşıladı.

58. dakika: Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Batak topu uzaklaştırdı.

55. dakika: Antalyaspor gole çok yaklaştı. Tita, ceza sahası dışından kaleye mükemmel vurdu, kaleci Onur şık bir kurtarışla gole izin vermedi.

53. dakika: Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top savunmada Cale'ye çarparak kornere çıktı.

51. dakika: Kaleyi cepheden gören yerden kullanılan serbest vuruşta, Selçuk İnan doğrudan kaleye vurdu, top üstten auta gitti.

49. dakika: Antalyaspor'da Orhan Ak rakibine yaptığı müdahele sonucunda sarı kart gördü
 
46. dakika: Trabzonspor'da Ceyhun çıktı, yerine Teo girdi.

İkinci yarıya Antalyaspor başladı.
 
Avni Aker'de ilk yarı sona erdi.

45+3. dakika: Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından sol çaprazdan harika bir lut çıkardı, kaleci Ömer de aynı güzellikte topu çelmeyi başardı.

45+1. dakika: Antalyaspor'da Necati itirazlar sonrası sarı kart gördü.

44. dakika: Trabzonspor atağında Selçuk İnan uzak mesafeden topu ceza sahası içine doldurdu, savunma kafayla topu karşıaldı.

42. dakika: Trabzonspor çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Hafif sağ çaprazdan Selçuk yerden ortasını yaptı, Burak dönerek vuruşunu yaptı ama top savunmadan döndü.
 
39. dakika: Trabzonspor yine çok tehlikeli geldi. Colman'ı harika pasıyla kaleciyle karşıya kalan Burak Yılmaz, kaleci Ömer'i geçemedi.

36. dakika: Trabzonspor atağında Colman sol ayağıyla ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top az farkla yandan auta gitti.

34. dakika: Trabzonspor Colman ile gole çok yaklaştı. Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine doğru ortasını yaptı, Colman gelişine sert vurdu ve kaleci Ömer uçarak mutlak bir golü önledi ama hakem Hüseyin Göçek öncesinde Alanzinho için ofsayt kararı verdi.
 
31. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Burak Yılmaz, penaltı noktası üzerinden kaleye çok sert vurdu, üst direği sıyıran top auta gitti.

30. dakika: Trabzonspor etkili geldi. Organize gelişen atakta Colman'uın arka direğe ortasında savunma son anda topu kornere attı.

29. dakika: Trabzonspor atağında Alanzinho şık bir çalımla rakibini geçtikten sonra yayın önünden yerden vurulunu yaptı, top yandan auta gitti.
 
26. dakika: Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanattan çizgiye indi ama orta yaparken ayağı kayınca top auta çıktı.

24. dakika: Sol köşeden kullanılan kornerde, Tita penaltı noktası üzerine ortasını yaptı, savunma son anda Necati'den önce araya girdi.
 
20. dakika: Trabzonspor atağında Colman ceza sahası dışından kaleyi yokladı ama top üstten auta gitti.

18. dakika: Antalyaspor atağında Ali Zitouni çalımlarla ceza sahasına sokulmak istedi ama savunma topa ayak koydu.

15. dakika: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta, Selçuk İnan kale sahası önüne ortasını yaptı, savunma kafayla topu karşıladı.

 
13. dakika: İkili mücadele sonunda Orhan Ak sakatlık geçirdi, oyun kısa bir süre durdu
 
9. dakika: Antalyaspor atağında Tita sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray topu uzaklaştırdı.
 
7. dakika: Trabzonspor'da Colman sol kanattan korneri kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu taca gönderdi.
 
4. dakika: Trabzonspor atağında Cale'nin ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pas Colman için çok hızlı olunca atak autla sonuçlandı.
 
 2. dakika: Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı, top doğrudan auta gitti.


Maça Trabzonspor başladı.

   
TRABZONSPOR-ANTALYASPOR
  
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, B.Tuncay Akkın, Serkan Geçerler
SAAT: 20.00
 
TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Burak, Alanzinho, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
 
ANTALYASPOR: Ömer, yalçın, Orhan, , Necati, Ali Zitouni, , Jedinak, Djiehoua, Erhan Güven, Ertuğrul, Batak, Dos Santos,
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

Etiketler :