Avni Aker'de gol var

Avni Aker'de gol var

Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişata son veren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki son maçında bu akşam sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk ediyor.

TRABZONSPOR - MP ANTALYASPOR: 1 - 0

SAAT: 18.00
HAKEM: İlker Coşkun
STAT: Hüseyin Avni Aker

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Alanzinho, Olcan, Henrique
Teknik Direktör: Tolunay Kafkas

MP ANTALYASPOR: Sammy, Koray , Deniz, M.Sedef, Ziziç, Isaac, Uğur, M.Duruer, Janda, Aissati, Diarra
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 4: Trabzonsporlu futbolcular kendi yarı sahalarında top çeviriyor.

Dakika 7: Antalyaspor bu dakikalarda topu ayağında daha çok tutuyor.

Dakika 11: Antalyaspor Tita ile köşe vuruşu kullanıyor Tita topu Ali Tandoğan'a gönderdi Ali topla çok oynayınca Trabzonspor savunması topu taca gönderdi.

Dakika 13: Trabzonspor çok pas yaparak Antalya savunmasını geçmek istiyor ancakAntalyalı futbolcular çok dikkatli hareket ediyor.

Dakika 16: Trabzonspor tehlikeli geldi Olcan'ın sol kanattan içeri kestiği topu Sapara ceza sahası içinde kontrol edemeyince top auta çıktı.

Dakika 17: Isaac ceza sahası dışından bir şut denemesi yaptı ancak Tolga üstüne gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 20: Trabzonspor Henrique ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Henrique Sapara'nın ortasında topa gelişine vurdu ancak top savunmanında müdehalesi ile kornere çıktı.

Dakika 22: Trabzonspor şu dakikalarda Antalyaspor'a karşı daha etkili. Trabzonlu futbolcular önde basarak Antalya savunmasını rahatsız ediyor.

Dakika 27: Trabzonspor'da Marek Cech topsuz alanda yerde kalıyor ve sağlık görevlileri tarafından kenara alınıyor. Trabzonspor şu dakikalarda maçı 10 kişi ile oynuyor.

Dakika 29: Bordo-mavili ekipte zorunlu değişilik. 27. dakikada sakatlanan Marek Cech'in yerine Halil Altıntop oyuna dahil oluyor.

Dakika 29: Antalyaspor Uğur İnceman ile gole çok yaklaştı Trabzonspor ceza sahasına gönderilen topu bir anda önünde bulan Uğur karambolde yaklaşık kaleye 2 metreden vuruşunu yaptı ancak Trabzonspor savunmasına çarpan topu Trabzonlu futbolcular uzaklaştırdı.

Dakika 35: GOLLLLLLLLLLL...Sapara... Ani gelişen Trabzonspor atağında topu önüne alanSapara ceza sahası dışından harika bir vuruş yaparak çok güzel bir gol atıyor.

 

...Maçın hakemi İlker Coşkun ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve Trabzonspor soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gidiyor...

Dakika 46: Antalyasporlu futbolcuların vuruşu ile ikinci yarı başladı.

Dakika 47: Trabzonspor ikinci yarıya çok etkili başladı Antalyaspor ceza sahası içinde yaşan karambolde Halil Altıntop topu dışa çıkardı ceza sahası dışında topu kontrol eden Colman şutunu çekti ancak top az farkla sağ köşeden auta çıktı.

Dakika 59: Bu dakikalarda tempo oldukça düştü maç ortada geçiyor her iki takımda pas yaparak pozisyon arıyor.

Dakika 61: Bir zorunlu oyuncu değişikliğide Antalyaspor'da, sakatlanan Deniz'in yerine Ergün Teper oyuna girdi.

Dakika 61: Trabzon'da '61 dakika' şovu başladı.

Dakika 71: Trabzonspor'da Tolunay Kafkas, Colman'ın yerine Aykut'u oyuna dahil etti.

Dakika 78: Antalyaspor bir kez daha etkili geldi Yanda'nın sağ köşeden yaptığı ortaya Isaac iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ancak Tolga topu kontrol etmeyi başardı.

Dakika 80: Maçın tek golünü atan Sapara oyundan alınıyor yerine Alanzinho oyuna dahil oluyor.

Dakika 84: Antalyaspor bu dakikalarda  etkili bir oyun sergiliyor.

Dakika 85: Bordo mavili ekipte Henrique çalımlarla Antalyaspor ceza sahası içine girerek yerden vuruşunu yaptı Sammy topu kornere çeldi.

Dakika 89: Bu dakikalarda Antalyaspor gol için bastırıyor

Dakika 89: Antalyasporlu futbolcular bir an gol sevinci yaşadı ancak topun dışardan çevrildiğini gören hakem İlker Coşkun aut kararı verdi.

Dakika 90: Maçın dördüncü hakemi 3 dakikalık uzatma süresini işaret etti.

...Hakem İlker Coşkun 90 dakikayı bitiren düdüğünü çalıyor ve Trabzonspor Antalyaspor'u 1-0 yenerek gruptan lider çıkıyor ve yarı finalde Sivasspor'un rakibi oluyor... 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.