Trabzonspor Çaykur Rizespor CANLI

Trabzonspor Çaykur Rizespor CANLI

Ligin 2. haftası derbiye sahne olacak! Lige puansız başlayan Trabzonspor, evinde bir başka Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'u konuk ediyor.

TRABZONSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR: 2-1

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV 2

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan, Henrique
Teknik Direktör: Mustafa Akçay

ÇAYKUR RİZESPOR: Pawelek, Koray, Wiera, Sezer, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Tevfik, Cernat, Sercan, Uche Kalu
Teknik Direktör:  Rıza Çalımbay

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç ev sahibi ekip Trabzonspor'un satrasıyla başladı.

Dakika 2: GOOOLLLLLLLLLLL... Adrian... Trabzonspor'da Adrian Rizespor ceza yayı üzerinden vuruşunu yapıyor kaleci Pawelek topa müdahale etse de top ağlarla buluşuyor.

Dakika 4: Çaykur Rizespor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 5: Orta alanada Bordo mavili futbolcu Zokora, Kıvanç'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

Dakika 7: Rizespor'da Eren Albayrak sağ çaprazadas buluştuğu topa gelişine vuruşunu yaptı ancak top farklı bir şekilde auta gitti

Dakika 8: Bu dakikalarda Rizespor yediği erken golün şokunu üzerinden atmak için bastırıyor.

Dakika 9: Trabzonspor'da Adrian sağ kanatta topla buluştu sıfır noktasına kadar topu taşıyan Adrian ortasını açmak istedi ancak Rizespor savunmasını müdahalesi ile top kornere gitti.

Dakika 9: Kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza alanına düşen topa Mustafa Yumlu hamle yaptı ancak ayağı kayınca Rizespor savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 11: Trabzonspor atağında ceza alanı dışında hafif sol çaprazda topla buluşan Volkan'ın sert şutu kaleci Pawelek'te kaldı.

Dakika 13: Trabzonspor rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Olcan, topu ceza alanına ortaladı ama savunma topu karşıladı.

Dakika 15: Trabzonspor atağında Aykut, topla beraber rakip ceza alanı önüne kadar geldi ve pasını Soner'e verdi. Soner ceza yayı içinden şutunu çekeceği sırada rakip savunma araya girdi.

Dakika 16: Trabzonspor Soner ile gole çok yaklaştı. Soner Rizespor ceza sahasının önünden sert bir şut çekti kaleci Pawelek güzel uzandı karar korner.

Dakika 17: Bordo mavili ekip Rizespor kalesini adeta ablukaya aldı... Kullanılan koşe vuruşu sonrası Trabzonspor bu sefer Mustafa ile şansını denedi ancak kaleci Pawelek yine başarılı. 

Dakika 19: Konuk ekip Rizesporlu Kıvanç, kendi yarı alanlarına gelen Zokoraya faul yaptı hakem Kıvanç'ı sarı kartla cezalandırdı.

Dakika 22: Trabzonspor sol kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı Volkan, topu ceza alanına ortalamak istedi ama top doğrudan dışarıya gitti.

Dakika 24: Rizespor sol kanattan etkili geldi içeri açılan ortayı Trabzonspor'da Olcan kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 25: Hakem Bülent Yıldırım su molası için futbolcuları kenara gönderiyor.

Dakika 26: Su molasının ardından maç tekrar başladı.

Dakika 28: Mustafa Akçay bu dakikalarda yedek kulübüsinde oturan Florent Malouda'yı ısınması için kenara yolladı.

Dakika 30: Rizespor'da Teyfik hızlı bir şekilde Trabzonspor ceza sahasına doğru süzüldü ceza sahası içene doğru pasını attı ancak Olcan Adın yerinde bir müdahale ile topun sahibi oldu.

Dakika 31: Rizespor penaltı bekliyor... Sercan Kaya, rakip yarı alanda sağ kanatta buluştuğu topla ceza alanına girdi ama 3 rakibi arasından çıkamayarak yerde kaldı. Sercan Kaya bu pozisyonda penaltı bekledi ancak Bülent Yıldırım devam kararı verdi.

Dakika 32: Trabzonspor hızlı bir şekilde atağa çıktı. Adrian, topu sol kanattan ileriye kadar taşıdı ve Henrique'ye pasını verdi ama pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 35: Kıvanç Soner'in müdahalesi ile yerde kaldı karar en direk serbest vuruş.

Dakika 35: Kaleye uzak mesafeden serbest vuruş için topun başına geçen Ali Adnan güzel bir vuruş yaptı ancak top sağ üst köşeden az farkla auta gitti.

Dakika 37: Henrique ensesine aldığı bir dirsek darbesi sonucu yerde kalıyor ve maçın hakemi Bülent Yıldırım kısa bir süreliğine oyunu durdurdu.

Dakika 40: GOOOLLLLLLLLLL... Tevfik Köse... Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Sercan, ceza sahası içi sağ tarafında buluştuğu topu kale sahasına ortaladı. Kaleci Onur'dan seken topu Slyvestre, boş durumdaki Tevfik'e indirdi. Tevfik düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi.

Dakika 41: Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, yenilen golün sonrasında takım arkadaşlarına uzun süre sitem etti.

Dakika 43: Maçta ilginç anlar meydana geliyor...

Dakika 44: Volkan taraftarlardan aldığı tepkiler üzerine ağlayarak sahayı terk etti ve direk soyunma odasına gitti... Trabzonspor bu dakikalarda maça 10 kişi devam ediyor.

Dakika 45: Bülent Yıldırım, karşılaşmanın sonuna 2 dakika ilave etti.

Dakika 45+1: Trabzonspor'da soyunma odasının yolunu tutan Volkan Şen oyundan çıktı ve yerine Florent Malouda oyuna girdi.

...Karşılaşmada ilk yarı sona erdi...

Dakika 46: İkinci devre Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Dakika 47: Zeki Yavru ceza alanı dışından çerçeveyi bulur bulmaz şutunu çekiyor ancak Pawelek'in üzerine giden top kalecinin müdahalesi ile kornere gitti. 

Dakika 49: GOOLLLLLLLLLL... Malouda... 'Harika bir gol'... Trabzonspor'da Florent Malou'da ceza sahası dışından gelişine yaptığı vuruşta top harika bir güzellikte sağ doksan takılıyor ve kaleci Pawelek golü sadece izlemek ile yetiniyor. 

 

Dakika 56: Rizespor'da oyuncu değişikliği. Eren Albayrak oyundan çıktı ve yerine Cenk Ahmet Alkılıç oyuna dahil oldu.

Dakika 57: Trabzonspor atağında Soner, sağ kanatta tedavisinin ardından oyuna kenardan girer girmez topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Koray, topu uzaklaştırdı.

Dakika 60: Rizespor çalışılmış bir serbest vuruştan gole çok yaklaştı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Ali Adnan topun üzerinden atlayarak meşin yuvarlağı Sercan Kaya'ya bıraktı Sercan topu biraz sürdükten sonra güzel bir vuruş yaptı ancak kaleci Onur doksana aynı güzellikte uzanarak gole izin vermedi.

Dakika 60: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahası içine gelen topa Viera yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

Dakika 61: Bu dakikalarda Trabzonspor taraftarı o meşhur '61. Dakika' kutlamarını yapıyor.

Dakika 62: Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği. Soner Aydoğdu oyundan çıktı ve yerine Gustavo Colman oyuna girdi.

Dakika 66: Trabzonspor, Aykut'la çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Aykut, savunma arkasına sol kanattan sarktı ve topla buluştu ama karşı karşıya pozisyonda vuruşunu kaleci Pawelek çıkardı.

Dakika 69: Trabzonspor bu sefer Malouda ile gole çok yaklaştı. Colman, topla birlikte rakip ceza alanı yakınlarına kadar gidip ara pasını Malouda'ya verdi ama Malouda'nın çaprazdan vuruşunu kaleci Pawelek kornere gönderdi.

Dakika 70: Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği. Uche Kalu oyundan çıktı ve yerine David Alberto Depetris oyuna girdi. 

 

Mücadelenin kalan dakikalarında Trabzonspor Aykut ve Malouda ile 3. gole çok yaklaşsa da kaleci Pawelek farkın açılmasına izin vermedi. 

Çaykur Rizespor, 90. dakikada Ali Adnan ile beraberliğe çok yaklaştı ancak genç yıldızın şutu direkten döndü. Konuk ekibin son dakikalardaki gol girişimleri sonuçsuz kalınca Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a 2-1'lik skorla boyun eğdi.

Trabzonspor bu sonuçla ligde ilk puanlarını alırken Çaykur Rizespor geçen hafta elde ettiği 3 puanla kaldı. Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olurken Rizespor evinde Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.