Trabzonspor'da Constant'ın performansı göz kamaştırıyor

Trabzonspor'da Constant'ın performansı göz kamaştırıyor

Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna kattığı Kevin Constant gösterdiği performansla göz kamaştırıyor.

Yaz döneminde transfer fırtınası yaşanan Trabzonspor’da en çok konuşulan imza, Cardozo’nunki olmuştu.

Milan’dan 2.5 milyon Euro’ya kadroya katılan Kevin Constant bir anlamda Paraguaylı yıldızın gölgesinde kalmıştı. Ancak Gineli oyuncu kısa sürede kalitesini konuşturdu.

GOLLE DÖNDÜ

Gruptaki ilk maçta önce ağları havalandırdı, ardından Papadopoulos’un zaferi getiren golünün ortasını yaptı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre formasından uzak kalan Consant, dün ilk 11’e dönüş yaptı. Orta sahada maestro gibi takımı yöneten Gineli, müthiş paslarıyla Lokeren savunmasını alt üst etti.

Ayrıca rakip futbolculara yaptığı baskıyla sık sık top kaparak savunmasına da yardımcı oldu. Müthiş bir performans sergileyen Consant, güzel futbolunu bir de golle süsledi. 88. dakikada ceza sahasına girdi ve ön direğe çektiği şutla Barry’yi avladı. Milan gibi bir takımdan sadece 2.5 milyon Euro’ya kadroya katılan Kevin Constant, sergilediği performansla adeta, “İşte nokta transfer böyle olur” dedirtti.

ÇIKMAK İÇİN YALVARDI

Kevin Constant, maçın 82. dakikasında kenara, “Beni değiştirin” işareti yaptı. Ancak maçı tribünden takip eden Vahid Halilhodzic, kulübedeki yardımcılarına, “Biraz daha oyunda kalsın” talimatı verdi. Bosnalı hocanın bu kararı, Fırtına’ya ikinci golü getirdi. Malili yıldız, oyundan çıkmak istediğini belirttikten 4 dakika sonra ağları sarstı. Halilhodzic de bu golün ardından yardımcılarına, “Şimdi çıkartabilirsiniz” mesajını gönderdi ve Constant 88. dakikada yerini Soner’e bırakarak alkışlarla saha kenarına geldi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.