Trabzonspor-Ç.Rizespor maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor-Ç.Rizespor maçının muhtemel 11'leri

3 maçtır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ı getiren Çaykur Rizespor önünde çıkış arıyor.

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

TRABZONSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve başlamasının ardından Galatasaray'ı 3-0, UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'i sahasında 3-1, Gençlerbirliği'ni de 4-1 mağlup ettikten sonra düşüşe geçerek son 3 resmi maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, yeşil-mavili takım karşısında kazanarak kötü gidişatını durdurmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'da Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan, ligde Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Legia Varşova deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen bordo-mavililer, Çaykur Rizespor karşısında bir yara daha alarak zirveden kopmayı istemiyor. Bordo-mavili takımda Musa Nizam, kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Waris, Papadopoulas ve Yusuf Erdoğan'ın da sakatlıkları bulunuyor.

TRABZONSPOR 17-4 ÖNDE

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla ligde 29'uncu kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 28 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 17-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda Trabzonspor 53 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü.

TRABZON'DA 'BARİZ' ÜSTÜNLÜK

Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor karşısında bariz bir üstünlük sağladı. Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki 14 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Rakibi karşısında tek yenilgisini 2006-2007 sezonunda 1-0'lık sonuçla alan Karadeniz ekibi, 2007-2008 sezonunda 5-1, geçen sezon da 3-1 galip gelerek son 2 maçını kazandı. Sahasında Çaykur Rizespor filelerine 30 gol gönderen Trabzonspor, kalesinde 7 gol gördü. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti bordo-mavili takım, 2005-2006 sezonunda deplasmanda 6-1, 1988-89 sezonunda da sahasında 5-0'lık sonuçla elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Fatih Öztürk
Bosingwa
Belkalem
Aykut Demir
İshak Doğan
Medjani
Özer Hurmacı
Fatih Atik
Mehmet Ekici
Sefa Yılmaz
Oscar Cardozo

ÇAYKUR RİZESPOR
Serkan 
Koray
Giray
Orhan
Ali Adnan
Kıvanç 
Sylvestre
Murat
Engin
Ümit
Kweuke

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.