Fırtınada boğulduk: 3-0

Fırtınada boğulduk: 3-0

Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nde yer alan temsilcimiz Trabzonspor üçüncü maçında CSKA Moskova ile karşılaştı

Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda 3. hafta maçında temsilcimiz Trabzonspor, Rusya'da CSKA Moskova'ya 3-0 mağlup oldu.

Luzhniki Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 29. ve 86. dakikalarda Doumbia, 76. dakikada ise Cauna kaydetti.
 
Karşılaşmaya kontra atak anlayışına sahip bir şekilde başlayan bordo mavililer, CSKA'nın üst üste yakaladığı pozisyonların golle sonuçlanmaması için yoğun çaba harcadı.

Doumbia'nın 29. dakikadaki golü ile 1-0 öne geçen CSKA MoskovaWagner Love'ın etkili futbolu ile Trabzonspor savunmasını bir hayli zorlamayı başardı.
 
Mücadelenin ikinci yarısında CSKA Moskova'yı kendi yarı sahasına hapseden Trabzonspor, ev sahibi ekibin kontra ataklarında zor anlar yaşadı.

77. dakikada Zokora'nın yaptığı top kaybı sonrası kontra atak şansı yakalayan CSKA Moskova'da oyuna sonradan giren Cauna takımının ikinci golünü atan isim oldu.

İkinci golden sonra oyun disiplininden iyice kopan Trabzonspor savunması CSKA Moskova'nın üst üste yarattığı kontra ataklara karşı koyamadı.
 
Karşılaşmanın 87. dakikasında 4 CSKA Moskovalı oyuncu Trabzonsporceza alanındayken bordo mavililerden sadece 2 futbolcu vardı. Ve ceza sahası içinde topla buluşan Doumbia kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline almasına rağmen gol yollarında istediği etkiyi yaratamayan Trabzonspor, sahadan 3-0 yenik ayrıldı.
 
Trabzonspor bu mağlubiyetle 4 puanda kalırken, maç öncesi 1 puanı bulunan CSKA Moskova, temsilcimiz ile puanları eşitledi.
 
 

-MAÇTAN DAKİKALAR-

CSKA MOSKOVA-TRABZONSPOR: 3-0 

* Ve maçın son düdüğü geliyor. CSKA Moskova, temsilcimizi 3-0 mağlup ediyor.

90' Trabzonspor'da oyuna genç Aykut giriyor.

89' Maçın sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

86' GOL... Doumbia, Trabzonspor savunmasını adeta tek başına yıkıyor. Trabzon savunmasını 3'e 1 yakalayan  Douimbia, Giray'ı çok rahat geçip topu ağlara gönderdi.

83' CSKA inanılmaz goller kaçırıyor. Cauna'nın sert volesi direkten döndü. Dönen topa Dzagoev'in vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

76' GOL... Zokora'nın kaybettiği top kalemize gol olarak geri döndü. Love'ın ortasında Cauna bomboş pozisyonda topu ağlara gönderiyor.

73' Trabzonspor'da Cech çıkıyor, Sapara oyuna dahil olan isim..

69' Dzagoev ve Cauna üst üste kaleyi yoklayan isimler. Sonuç alamıyor bu ataklardan ev sahibi ekip..

63' Temsilcimiz sağlı sollu ataklarla geliyor. Önce Adrian sonra da Girayla pozisyonları değerlendiremedik. CSKA kontra toplarla gol arıyor. Oyunun hakimi Trabzonspor şuan..

55' CSKA Moskova Dzagoev ile tehlike yarattı. Dzagoev sağ ayağıyla müthiş bir şut çıkardı, top az farkla dışarı çıktı.

51' Serkan Balcı uzaklardan denedi şansını top uzak farkla dışarı çıktı. Gol arıyoruz bu dakikalarda...

46' İkinci yarı başladı Moskova'da ve ilk atak CSKA'dan geldi. Dzagoev'in ortasında Love topa dokunamadı. Gerilerden gelen Tosic müsait pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

İKİNCİ YARI:

45' Moskova'da ilk yarı sona eriyor. CSKA'nın 1-0 üstünlüğü var ilk yarıda..

42' Zokora sarı kart görüyor Love'a yaptığı hareket sonucu..

41' Trabzonspor bu bölümde topun hakimi. Adrian Trabzonspor adına günün en başarılı ismi.

34' Colman'ın kullandığı köşe atışta Glowacki'nin kafasında top az farkla dışarı çıktı. 

29' CSKA verkaçlarla etkili oluyor demişti ve gol de böyle geldi. Love-Doumbia iyi paslaştı. Doumbia Tolga'yla karşı karşıya kaldı ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

29' GOL... Maalesef top ağlarımızda. Doumbia'nın golü...

25' Doumbia, ceza sahası dışından çok sert bir vuruş yaptı. Top direği sıyırıp dışarı gitti. CSKA takımı bu dakikalarda etkili oluyor kalemizde..

23' Dzagoev'in frikiği az farkla dışarı çıkıyor...

22' Glowachki, Love'ı düşürüyor. CSKA'lı oyuncuların son adam itirazı var. Polonyalı oyuncu bu pozisyonda sarı kart görüyor.

19' İnanılmaz bir gol kaçırıyoruz! Adrian'ın pasıyla Alanzinho bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciden dönen topu Halil kaleye gönderdi, bu savunma topu son anda altı pastan çıkardı.

17' Colman'ın kafa pasıyla sol çaprazda topla buluşan Adrian'ın sert vuruşu yandan dışarı gitti.

11' Rakip kalede ilk tehlikemizi yarattık. Sol kanattan kullanılan köşe atışında Giray'ın kafa vuruşu az farkla dışarı gitti.

7' CSKA, duvar paslarıyla etkili oluyor ilk dakikalarda. Wagner Love bir anda kendisini ceza sahasında buldu. Çevirdiği topu savunmamız uzaklaştırdı.

3' İlk atak CSKA'dan. Evgeni ile ceza sahamıza girmek istedi CSK takımı, savunmamız son anda ayak koydu.

1' Moskova'da zorlu mücadele başladı. Temsilcimize başarılar diliyoruz...

İLK YARI:

İŞTE 11'LER

CSKA MOSKOVA: Gabulov, Ignashevich, A. Berezutski, V. Berezutski, Evgeni, Aldonin, Fedotov, Mamaev, Zoran Tosic, Dzagoev, Vagner Love, Doumbia

TRABZONSPOR: Tolga Zengin, Marek Cech, Glowacki, Giray Kaçar, Serkan Balcı, Celustka, Didier Zokora, Gustavo Colman, Alanzinho, Adrian Mierzejewski, Halil Altıntop

STAT: Luzhniki Stadı
SAAT: 19:00
HAKEM: Mark Clattenburg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.