Trabzonspor-Elazığspor'u 4-0 yendi

Trabzonspor-Elazığspor'u 4-0 yendi

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Elazığspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kozlarını paylaştı. Trabzonspon maçı 4-0 kazandı...

 

TRABZONSPOR-ELAZIĞSPOR 4-0
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Süleyman Abay

YAYIN: Lig TV
SAAT. 15.30

TRABZONSPOROnur, Bosingwa, Bamba, Giray, Olcan, Zokora, Kadir Keleş, Malouda, Adrian, Yusuf, Henrique

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

ELAZIĞSPOR: Ivesa, Adem, Bilica, İbrahim Kaş, Çağlar, Sane, Özgür Özkaya, Vitolo, Köksal, Moore, Serdar Gürler

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

MAÇ BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de TrabzonsporElazığspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

6. dakikada Özgür Özkaya'nın sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde iyi yükselen İbrahim Kaş'ın yerden sektirerek yaptığı kafa vuruşunda, Henrique'ye çarpan top az farklakornere çıktı.

9. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Çağlar Birinci'nin ters kafa vuruşunda, kaleci Ivesa'dandönen topu son anda Adem Alkin uzaklaştırmayı başardı.

12. dakikada Çağlar Birinci'nin ceza yayı gerisinden kullandığı serbest atışta, kaleci Onur Recep Kıvrak baraja çarparak sol tarafına doğru gelen topa yatarak sahip oldu.

13. dakikada Kadir Keleş'in uzun pasında,savunmanın arkasındaki Henrique'nin aşırtma vuruşunda, kaleci Ivesa'nın müdahale ettiği top kornere çıktı. Adrian'ın sol taraftan kullandığıkorner atışında savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Bosingwa'nın gelişine şutunda, meşin yuvarlak az farkla üsten auta çıktı.

22. dakikada Adrian'ın pasında, ceza alanı dışındaki Malouda'nın şutunda, kaleci Ivasa topu kontrol etti.

27. dakikada Trabzonspor, golü buldu. Olcan Adın'ın soldan ortasında, ceza alanı içindeHenrique'nin kafa vuruşunda, kaleci Ivesa'nın çeldiği topu altı pas içinde Yusuf Erdoğanfilelere gönderdi: 1-0

Golü attıktan sonra sağ ayağından sakatlık geçiren Yusuf Erdoğan, maça devam edemedi. Ambulansla hastaneye götürülen bu oyuncunun yerine Soner Aydoğdu oyuna girdi.

33.dakikada Özgür Özkaya'nın hatalı pasında ceza alanına giren Henrique, topu Malouda'ya aktardı. Bu futbolcunun şutunda top kaleci Ivesa'dan döndü. Bir kez daha Malouda'nın kaleye göndermek istedği meşin yuvarlak üsten auta gitti.

41. dakikada Olcan Adın'ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Ivesa sağ tarafına gelen topu yatarak kornere çeldi.

Trabzonspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

MAÇTA İKİNCİ YARI BAŞLADI

dakika 48 Trabzonspor'da Onur bir sakatlık geçiriyor tedavisi yapılıyor

dakika 51 Gelişen Elazığspor atağında Adem'in pasına sağ kanatta hareketlenen Serdar, ceza alanına ortasını yaptı ama Moore, kafa topu mücadelesinde Bosingwa'ya faul yaptı.

dakika 53 Elazığspor penaltı kazandı Giray'ın Sane'ye müdahelesi, Gelişen Elazığspor atağında Sane'nin yerden ceza alanına gönderdiği topta Giray'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar penaltı.

dakika 54 Vitolo, kullandığı penaltı vuruşunda topu sağ köşeye gönderdi ama Onur topu kurtardı. Dönen topa Serdar vurdu ama Onur bir kez daha topu kurtardı.

dakika 58 Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Malouda'nın ceza alanına sol çaprazdan giren Henrique'ye pasında Henrique karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

dakika 63 Trabzonspor'un maçta 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor

dakika 66 İkinci yarıda oynanan tempolu oyun son dakikalarda yerini kontrollü bir oyuna bıraktı. Özellikle Trabzonsporlu oyuncular daha çok kontrollü futbolu tercih ediyor.

dakika 69 3-0 oldu Trabzonspor 3-0 öne geçti...

dakika 69 Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Giray'ın kafa vuruşu savunmadan döndü ama boşta kalan topa Olcan sert vurdu ve topu ağlara gönderdi

dakika 72 Sol kanattan gelişen Elazığspor atağında ceza alanına girmek üzere olan Onur'a faul yapan Bosingwa sarı kart gördü.

dakika 75 Bu kez sol kanattan gelişen Elazığsor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Moore'nin ceza alanına giren Çağlar'a pasında Çağlar, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ama oyun devam etti.

dakika 77 Trabzonspor'da Adrian oyundan çıktı yerine Emre Güral girdi

dakika 80 skor 4-0 oldu. Kadir'den pas Emre topu ağlara gönderdi skor 4-0

dakika 80 Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Kadir'in kale sahasına yerden ortasında Emre'nin yakın mesafeden vuruşunda top ağlarla buluştu.

dakika 82 Trabzonspor maçın son dakikalarına giriliren 4-0 önde

dakika 84 Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Paulo Henrique oyundan çıktı ve Aykut Akgün oyuna girdi.

dakika 86 Gelişen konuk ekip atağında ceza alanı dışında topla buluşan Mehmet Nas'ın sert şutu yandan dışarıya gitti.

dakika 88 Maçta son dakikalar Trabzonspor'un Avni Aker'deki 4-0'lık üstünlüğü bulunuyor

MAÇA 2 DAKİKA UZATMA

TRABZONSPOR MAÇI 4-0 KAZANDI

Bu arada maç sonunda Bilice ile Olcan arasındaki gerilimden sonra Elazığspor'dan Bilica önce ikinci sarı kartı ardından kırmızı kart gördü...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.