İşte Trabzon'un yeni hocası

İşte Trabzon'un yeni hocası

Hami Mandıralı'nın yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Vahid Halilhodzic ile el sıkıştı.

Gelecek sezon takımı şampiyonluğa oynatacakbir hoca arayan başkan Hacıosmanoğlu, daha önce Trabzonspor'da kısa bir süre görev yapan Boşnak teknik adamla el sıkıştı.

 
Trabzonspor'u yeni sezonda Vahid Halilhodzic çalıştıracak. Günlerdir süren sorunun cevabı dün verildi, ikinci Halilhodzic dönemi başladı. İşte bordo-mavili kulüpteki teknik direktör operasyonun perde arkası... Mustafa Akçay'ın gönderilmesinden sonra göreve gelen Hami Mandıralı ile devam etmeme kararı veren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk önce Mircea Lucescu ile masaya oturdu. Rumen hoca, kulübü ile sözleşmesi olduğunu belirterek öneriyi geri çevirdi. Ardından gündeme Vahid Halilhodzic geldi. Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü Trabzon'da gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısından sonra yönetimiyle bir araya gelerek teknik direktörlük konusunu masaya yatırdı. Trabzonspor'un ısrarla almak istediği Lucescu'nun, "Türkiye'de bir takım çalıştırmak istemiyorum" cevabını yönetimiyle paylaşan Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic ile anlaştığını söyledi. Trabzonspor, şu anda Cezayir Milli Takımı'nı çalıştıran Halilhodzic ile Dünya Kupası sonrasında masaya oturarak sözleşme imzalayacak. 
 
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU BİTİRDİ
 
Bu transferi Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal ile başkan Hacıosmanoğlu birlikte yürüttü. Boşnak teknik adamın başkana transfer raporunu da sunduğu ve yönetimin bu liste doğrultusunda çalışmalara başladığı, htta ilk temasların kurulduğu dile getiriliyor. 
 
MANDIRALI'YI MALOUDA YEDİ 
 
Bu arada Hacıosmanoğlu'nun "Lucescu'yla birlikte çalışır mısın?" teklifine, "Evet. Ama onun dışındaki hiçbir hocayla çalışmam" cevabını veren Hami Mandıralı'nın, Halilhodzic kararından sonra kulüple yollarını ayıracağı dile getirildi. Mandıralı'nın büyük ihtimalle Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le çalışacağı kaydedildi. Başkan ve yönetimdeki bazı isimlerin Mandıralı'yı istememesinin perde arkasında Malouda, Colman, Zokora ve Henrique ile ilgili aldığı kararların yattığı öğrenildi.  (Fotomaç)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.