Trabzonspor'da dört koldan transfer

Trabzonspor'da dört koldan transfer

Trabzonspor Yönetimi, Gaziantepsporlu Dany için ısrarını sürdürüyor. Yabancı arayışlarını da devam ettiren Karadeniz ekibi, Sol Bamba, Ngcongca ve Lee Chung Yong için temasa geçti

Yeni sezon kadrosunu Şenol Güneş’in verdiği listeye göre yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzon, dört koldan transfer atağını hızlandırdı.
Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’le ön anlaşma yaparak sezonun ilk transferini gerçekleştiren bordo-mavililerde defansın takviye edilmesi önceliğini koruyor. Leicester Cityli Sol Bamba ile tüm pürüzleri gideren bordo-mavililerin, bu oyuncunun yanına Gaziantepsporlu Dany Nounkeu’yu almak için ısrarı devam ediyor. Kamerunlu stoperin alınması için kırmızı-siyahlıların istediği bonservis ücretinde indirime gitmesi beklenirken, Giray-Mustafa ikilisinin yanına iki yabancı stoper alınarak defansta alternatifli bir kadro oluşturulmak isteniyor.
Defansın sağ kanadında istenilen performansa ulaşamayan Serkan ve Celustka ikilisine alternatif olarak Belçika’nın Genk takımının Güney Afrikalı milli sağ beki Anele Ngcongca’nın adı da gündeme geldi. Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu bildirilen 25 yaşındaki futbolcunun ilk teknik direktörlerinden birinin Trabzon’un eski çalıştırıcısı Hugo Broos olduğu öğrenildi. Yönetimin Belçikalı hocayla temasa geçerek Ngcongca hakkında bilgi alabileceği belirtildi. Güneş’in, FC Seoul’den eski futbolcusu olan İngiltere’nin Bolton takımında oynayan Lee Yong da Trabzon’un kadrosuna katmak istediği isim oldu. İngiliz kulübünden yanıt beklendiği ifade edildi.

Alper bilmecesi
Alper Potuk için Eskişehirspor ile temas kuran Trabzonspor’un, bu transferi rafa kaldırdığını açıklamasına rağmen, taraflarla hafta sonuna kadar bir görüşme daha olabileceği belirtildi. Kırmızı-siyahlıların 5 milyon euroluk bonservis bedeli isteğine rağmen Karadeniz ekibi 2 milyon euro ile birlikte Sapara’nın bonservisini de vermeyi kabul etmiş, ancak iki kulüp arasında uzlaşma sağlanamamıştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.