"Bazı oyuncularımdan verim alamıyorum"

"Bazı oyuncularımdan verim alamıyorum"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrasında bir takım açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Akhisar'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası bordo mavililerin teknik patronu Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya önde baskı ile başlamak istediklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini belirten Güneş; "Gazi Mustafa Kemal'i tekrar rahmetle anıyoruz. Şehitlerimiz içinde çok üzgünüz. Umarım ülkemiz daha güzel günler görür. Maça gelirsek, Akhisar'a önde basmak istedik ve onları hataya zorladık. Bunun sonucunda da 2 gol bulduk. Ancak bazı dönemlerde rakibi oyuna ortak ettik. Ama yine de kazanmak çok önemliydi. Oyunculara ve karşılaşmaya gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Oyunculardan istediği veimi alamadığını belirten tecrübeli teknik adam; "Bazı oyuncularımızın verimi hala iyi değil. Sahaya potansiyelimizi tam olarak yansıtamıyoruz. Son iki maçtan mağlup ayrılan bir ekip olarak bu karşılaşmadan galip ayrılmak bizim için çok önemliydi. Adrian formunu yükseltti ve takımda formayı kaptı. Daha önce de diğer oyuncularımız formdaydı. Oyuncularımız hepsi kaliteli ama verimleri düşük. Yoksa ben iyi oynayan oyuncuları formda oldukları sürece oynatırım" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.