Trabzonspor telafi peşinde

Trabzonspor telafi peşinde

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sahasında Manisaspor'a 3-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Trabzonspor, yarın Kayserispor karşısında bu yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Ligde geçen haftayı Bursaspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan bordo-mavililer, Kayserispor karşısında hem Beşiktaş maçı öncesi moral bulmak hem de zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, kendilerinin de Kayserispor'un da ligde son oynadıkları karşılaşmayı kaybettiklerini anımsatarak, ''Kayserispor iyi bir takım, iyi futbol oynuyor. Bana göre ligin en iyi oynayan ekiplerinden biri. Gücünü iyi kullanıyor ve takım oyunu oynuyor. Biz de iyi bir takımız ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Ligde enteresan sonuçlar alındığını kaydeden Güneş, ''Kimin, kimi, nerede, nasıl yeneceği belli değil. Rakibin çok ciddi ve zayıf olması da önemli değil. Her takım, her takımı yenebiliyor. Önemli olan o gün sahaya istediklerinizi yansıtabilmek. Biz Kayseri'ye kazanmak için gidiyoruz. Umarım, düşündüğümüz ve beklediğimiz 3 puanı alırız'' diye konuştu.

-GÜNEŞ'TEN REVİZYON SİNYALİ-

Teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor ile yapılacak maçta Manisaspor maçından farklı bir 11'i sahaya sürmeyi planlıyor.

Güneş'in, Jaja'nın yerine Alanzinho'ya, sol kanatta Ferhat'ın yerine Cale'ye, İbrahima Yattara'nın yerine Burak Yılmaz'a, Umut Bulut'un yerine ise Engin Baytar'a görev vermesi bekleniyor.

Sakatlığı geçen Engin Baytar forma giymesi halinde bu sezon bordo-mavili takım ile ilk karşılaşmasına çıkmış olacak.

-GÜNEŞ, ŞOTA'YA KARŞI-

Yarınki karşılaşma Trabzonspor'da bir dönem futbol oynayan Şota ile o dönemdeki teknik direktörü Şenol Güneş'i de karşı karşıya getirecek.

Şota, 1995-96 sezonunda Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in takımı çalıştırdığı dönemde 25 gol ile gol kralı olmuştu.

-MUHTEMEL 11-

Trabzonspor'un Kayserispor maçına Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Colman, Selçuk, Alanzinho, Engin, Burak ve Teofilo 11'i ile çıkması bekleniyor.

AA

Etiketler :