Trabzonspor transferde atağa kalkıyor!

Trabzonspor transferde atağa kalkıyor!

Berbatov, Santa Cruz ve Toivonen gibi yıldızların olduğu forvet adayları arasından teknik heyet önceliği belirleyecek. Yönetimin hedefi transferin ilk günü olan 7 Ocak'ta bu işi bitirmek.

Transferde önceliği forvete veren Trabzonspor'un bu konudaki adayları hemen hemen netleşti. Fulham'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov, Malaga'da forma giyen Paraguaylı Roque Santa Cruz ve PSV'nin İsveçli forveti Ola Toivonen şu anda listenin başındaki isimler olarak görülüyor. Teknik heyet, ihtiyaç duydukları oyuncu tipi ve ekonomik koşullara göre bu isimler arasından öncelik sırası yaparak bunu yönetimle paylaşacak. Çalışmalar önümüzdeki hafta başlayacak. Elini çabuk tutmak isteyen yönetimin hedefi, ara transfer döneminin başlayacağı ilk gün olan 7 Ocak'ta yeni yıldızına imza attırmak. Golcü oyuncunun kamp döneminin başından itibaren takımla çalışmalara katılmasını sağlamak. Bordo-Mavililer ayrıca forvet transferini bir an önce sonlandırıp, diğer takviyelere yönelmenin planlarını da yapıyor.

Dimitar Berbatov

Taraftarları en çok heyecanlandıran isim ancak maliyeti yüksek. Buna rağmen yönetim, teknik heyetin isteği doğrultusunda gerekirse şartları zorlayacak, Bulgar forvetle yüz yüze görüşecek.

Roque Santa Cruz

Malaga'da adeta yeniden doğan 32 yaşındaki forvet, takım içerisinde yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra ayrılmaya sıcak bakıyor. Transferi Berbatov'a oranla daha kolay.

Ola Toivonen

PSV'yle sözleşmesini uzatmadı. Kontratı sezon sonunda bitiyor. Premier Lig'den talipleri var ve o da İngiltere'ye sıcak bakıyor. Ancak Bordo-Mavililer cazip bir teklifle aklını çelebilir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.