Trabzonspor'dan Umut Bulut'a çağrı

Trabzonspor'dan Umut Bulut'a çağrı

Trabzonspor eski golcüsünü geri döndürmek için çalışmalara başladı.

Trabzonspor'da taraftarların gözü kulağı yabancı transferlerinde. Ancak yönetim, yurt dışında olduğu kadar yurt içinde de çalışmalarını sürdürüyor. Bunun en büyük nedeni de önümüzdeki sezon yabancı kontenjanının düşecek olması.

Fanatik'in haberi şu şekilde: Yönetimin yerli transferindeki önceliği ise Trabzonlu oyuncuları takıma kazandırmak. Ocak ayında Özer ve Şahin gibi Trabzon kökenli oyunculara imza attıran Bordo-Mavililer, sezon sonunda ise Orhan Gülle ve Muhammet Demir’in peşinde. Bu futbolcuların dışında yönetimin bir numaralı hedefi ise Umut Bulut...

"YUVANA GERİ DÖN"

Tecrübeli forvet Trabzonlu olmasa da Trabzonspor’da forma giydiği dönemdeki mücadelesi nedeniyle Hami Mandıralı’nın kadroda en çok görmeyi istediği isimlerden biri. Yönetim de bu doğrultuda Umut Bulut’a, Trabzonspor senin yuvan. Yuvana geri dön. Kariyerinin sonuna kadar Bordo-Mavili formayı giy” mesajını gönderdi. Galatasaray’da bu sezon Drogba ve Burak’ın arkasında kalan, ilk 11’e girmekte zorlanan Umut’un bu teklife vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Umut Bulut’un yeşil ışık yakması halinde İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile masaya oturacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.