New York'ta TRABZONSPOR Rüzgarı

New York'ta TRABZONSPOR Rüzgarı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen New York Türk Günü Yürüyüşü ve Balosunda bu sene Trabzonspor ve Karadeniz Rüzgarı esti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen New York Türk Günü Yürüyüşü ve Balosunda bu sene Trabzonspor ve Karadeniz Rüzgarı esti.

 

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından bu yıl 30′uncusu düzenlenen Türk Günü Yürüyüşüne New York ve New Jersey başta olmak üzere pek çok eyaletten gelen Türkler ellerinde Türk bayraklarıyla Manhattan sokaklarında coşku içinde yürüdüler.

 

 
New York sokakları Trabzonspor tezahüratlarıyla ve kemençe sesiyle inledi
Trabzonspor ve Türk bayraklarıyla birlikte yürüyüşe katılaran Trabzonspor USA Derneği üyeleri bol bol tezahürat yaparak New York’da tam anlamıyla “Karadeniz Fırtınası” yaşattılar.

 

TrabzonsporUSA derneğinin float’u Kemençe üstadı Gürkan Genç’in türküleri ile şeref türübününe yaklaşırken TADF ve  aynı zamanda TrabzonsporUSA Başkanı Kaya Boztepe ve eski başkan Erhan Atay ayağa kalkarak TrabzonsporUSA üyelerine tempo tuttu.

 

Yürüyüşün tamamlanmasının ardından, Türk Günü Festivali düzenlendi. Trabzonspor USA Derneği   tarafından açılan standa taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Türk Günü Yürüyüşünden bir gün önce düzenlenen Geleneksel baloda ise Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Dünya Şampiyonu folklor grubunun yaptığı horon gösterisi beğeniyle izlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.