Trabzonspor'a büyük müjde

Trabzonspor'a büyük müjde

Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı..

Süper Lig'de Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 1 Nisan Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde
, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları süren Sercan ve Vittek katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Tolga ile Alanzinho ise kondisyon salonunda çalıştı. İdman sırasında kasığında ağrı hisseden Volkan Şen ise bir süre hafif tempoda koşu yaptı.

 

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Polonyalı futbolcu Glowacki ise ülkesindeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Trabzon'a gelerek bordo-mavili takım ile çalışmalara başladı.

 

Takım arkadaşları Polonyalı oyuncuyla sahada kucaklaşarak özlem giderdi. Glowacki'nin sakatlığının büyük ölçüde geçtiği ve Süper Final karşılaşmalarında takımdaki yerini alabileceği belirtildi.

 

Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman öncesinde sahada futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra takımla birlikte ısınma koşusu yapan Güneş'in, bu sırada yanındaki Burak ile konuşması da dikkati çekti.

 

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.