Trabzonspor'dan hakeme sert tepki

Trabzonspor'dan hakeme sert tepki

Muharrem Usta, Galatasaray maçında verdiği skandal kararlar nedeniyle maçın hakemine sert bir şekilde tepki gösterdi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, olaylı geçen Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra düzenlenen basın toplantısında verilen kararlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Hakem Deniz Ateş Bitnel'e sert sözlerle yüklenen Usta, şunları söyledi;

"Üzüntülü mü olmalıyız yoksa Türkiye'de bir şeylerin değişeceğine dair bir fitil yandı mı diye sevinmeli miyiz? Ben biraz takip ettim basında konuşulanları. Tam anlamıyla utanç gecesi. Okulda okutulan bazı önemli kelimeler vardır.

Birisi 'onur'. Bizde kalede var bir Onur. Bir de 'şeref' vardır. Şerefle bitirilmesi gereken tek görev hayattır. Bu maç, Özer'in 2. sarı kartıyla zaten bitmişti. Sonrasında penaltı... İnanılır gibi değil. Aykut'un kırmızı kartında yardımcı hakem koştu "kart ver" dedi. Marin pozisyonunda sen neredeydin? Maçı 1 dakika uzatıyorsunuz. Onu da oynatamıyorsunuz. 

"SENİN HAKEMLİĞİN BİTTİ"

Yazık... Çok yazık... Deniz Ateş Bitnel, sen git fitness merkezinde çalış! Senin hakemliğin bitti. Deniz Ateş sorun sen değilsin. bu iklime neden olanlar sorun. Bunun bu ülkede değişmesi lazım. Bu akşam dünyaya rezil olan Türkiye'nin futboludur. BBC, L'Equipe, The Sun, Daily Mail ve daha sayamayağım neler..."

Trabzonspor'dan hakeme sert tepki VİDEO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.