Trabzonspor'dan Tekke'ye Eleştiri

Trabzonspor'dan Tekke'ye Eleştiri

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Rubin Kazan ile sözleşme imzalayan Fatih Tekke'ye ateş püskürdü.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Fatih Tekke, 2 ay sonra bedelsiz olarak gelecekti, ama 2 sonrası için Rubin Kazan'la anlaştı. Hem böyle davranıp, hem de Trabzonsporluyum nutku çekmemesi gerekiyor" dedi.

İşte Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun sözleri:

KIRGIN DEĞİLİZ

Fatih Tekke'ye hayırlı olsun diyorum. Umarım Trabzonspor'u Türk futbolunu orada başarıyla temsil eder. Biz kendisine kırgın değiliz. Konuşmuştuk. Biz kendisini istiyorduk Transferi için gittik konuştuk. İstemiye istemiye bir oyuncuyla görüşülür mü? Teknik direktörümüz çok istemişti.

SAMİMİ DAVRANMADI

Ama ortaya çıktı, bizim transfer yapma arzumuz ve samimiyetim kadar kendisinin de istek ve samimiyeti ortaya çıkmadı. Anlaşılıyor ki Fatih bizim duygu ve düşüncelerimizi taşımıyormuş, başka bir takımla anlaştı. Halbuki 2 ay daha beklese, bedelsiz olarak Trabzonspor'a gelecekti. 2 ay sonra Rubin Kazan'a gidecek.

TRABZONSPORLUYUM NUTKU ÇEKMEMELİ

Demek ki Fatih'in aklında daha iyi şartlar yakalayıp, Rusya ya da Avrupa'da bir başka kulübe gitmeyi arzu ediyordu. Hangisinde daha avantajlıysam oraya giderim diye düşündü.

Bu profesyonel davranıştır; ama bunları yaptıktan sonra çıkıp Trabzonsporluyum nutku çekmemesi gerekiyor. İkisi bir arada olmuyor.

Orada başarılı olur, olmaz bilemeyiz. Ama başka bir kulüple anlaştığına göre bizim gündemimize gelmeyecektir.

haber61.net
 

Etiketler :