Trabzonspor'u büyük bir ceza bekliyor

Trabzonspor'u büyük bir ceza bekliyor

Trabzonspor'un, Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle ağır bir ceza alması bekleniyor.

Süper Lig’de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında bir taraftarın sahaya girerek hakeme saldırması, Türkiye sınırlarını aşarak dünya basınında da gündem oldu.

CEZA KATLANACAK

Yaşanan tüm bu olaylardan sonra Trabzonspor'un ağır bir ceza alması bekleniyor. Sezonun ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor - Gaziantepspor maçındaki saha olayları nedeniyle de 2 maç ceza alan Trabzonspor, aynı sezon içerisinde aynı eylemlerin gerçekleştirilmesinden dolayı bordo-mavililere verilecek olan ceza "katlanarak" verilecek.

10 MAÇ CEZA GELEBİLİR

Gaziantepspor maçındaki saha olayları nedeniyle 2 maç ceza alan Trabzonspor'a, Fenerbahçe maçındaki saha olayları nedeniyle, fiziki müdahalelerin de olduğu için 10 maça kadar ceza verilebileceği belirtiliyor.

YENİ STADA CEZALI ÇIKABİLİR

Öte yandan, yeni sezona yeni stadında girmeyi planlayan bordo mavili kulüp, gelecek cezaya göre yeni mabedinde taraftarından bir süre ayrı kalabilir.

2014'TE 6 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Trabzonspor'un 10 Mart 2014 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı maçta yaşanan saha olayları sebebiyle maç yarıda kalmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu o dönemde bordo mavili kulübe 6 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olayların görüntüleri İZLE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.